City Generator

It's all in your head

Moderators: bert_the_turtle, DTNC Vicious, jelco

User avatar
GreenRock
level4
level4
Posts: 512
Joined: Sun May 03, 2009 3:47 pm
Location: Triangulating...

City Generator

Postby GreenRock » Wed Nov 23, 2011 9:00 am

Something creative should be done with it.
Jordy...
level5
level5
Posts: 2367
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:57 pm

Postby Jordy... » Wed Nov 23, 2011 12:48 pm

Eat it?
chkone
level0
Posts: 1
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:47 pm

Postby chkone » Wed Nov 23, 2011 1:56 pm

Hello,

I was already buy others introversion game so now I was buy it in Humble Bundle to acces at Tech Demo, specialy City Generator. So when I see video presentation :
http://www.youtube.com/watch?v=9pR8jpK4ETk
I haven't the same rendering. It's possible to have the same "style.txt" file ?
And when I see the others video like :
http://www.youtube.com/watch?v=MG41yYBD-rE
Or
http://www.youtube.com/watch?v=J30i0gABfS8
Missing the GUI and other HUD information ?
It's possible to add it in the Tech Demo in the Humble Bundle ?
It would not be the first time we have an update...

This is my unique reason of my purchase (City Generator)...
It's a little request no ?

PS: Sorry English isn't my natural language...
User avatar
GreenRock
level4
level4
Posts: 512
Joined: Sun May 03, 2009 3:47 pm
Location: Triangulating...

Postby GreenRock » Wed Nov 23, 2011 6:51 pm

I WAS expecting a little more from the city generator... no staircases in the buildings.
ManE
level1
level1
Posts: 13
Joined: Fri Sep 08, 2006 12:09 am

FBX Export?!?!?

Postby ManE » Wed Nov 30, 2011 10:33 pm

Very proud of having the city generetor!

Please let us access the polys on the city, as X or FBX or DAE, I do assume there is full polygonal data in there, it would be very nice to be able to import to sketchup and then, after some customization, to an Engine of choice (Unity Here)

Happy XMas!
Adam Black
level4
level4
Posts: 594
Joined: Mon Mar 18, 2002 5:37 pm
Location: London, England

Postby Adam Black » Fri Dec 02, 2011 9:16 pm

I suppose Chris never got around to straightening out the bugs.

The park seems to overlap the road in this plaza.

http://img38.imageshack.us/img38/2638/plazazg.jpg

Now this is just silly. This skyscraper is paper-thin, it would never be declared architecturally sound in real life. There's another one taking the piss behind it. And why is it transparent at the top?

http://img163.imageshack.us/img163/3095/skycraper.jpg

What on earth happened here?

http://img839.imageshack.us/img839/8823/ruins.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/3135/twisty.jpg

It's a bit odd to have this skyscraper all the way out in this backwater, isn't it?

http://img844.imageshack.us/img844/3429/skyscraper2.jpg
fastrecords
level0
Posts: 4
Joined: Sat May 07, 2005 11:40 am

Postby fastrecords » Tue Dec 06, 2011 4:27 pm

I just downloaded the RC5 of the city generator and I now get buildings with this picture on it... error or hint??

http://imgur.com/a/5ZrNe
User avatar
Montyphy
level5
level5
Posts: 6745
Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Location: London, England

Postby Montyphy » Tue Dec 06, 2011 5:00 pm

fastrecords wrote:I just downloaded the RC5 of the city generator and I now get buildings with this picture on it... error or hint??

http://imgur.com/a/5ZrNe


You're a little late to the party.
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.
Latest Uplink patch is v1.55.
fastrecords
level0
Posts: 4
Joined: Sat May 07, 2005 11:40 am

Postby fastrecords » Fri Dec 09, 2011 12:46 pm

tnx :) Better arriving late then never be able enjoy the party \o/
User avatar
GreenRock
level4
level4
Posts: 512
Joined: Sun May 03, 2009 3:47 pm
Location: Triangulating...

Postby GreenRock » Fri Dec 23, 2011 7:17 am

I've been using these as wallpapers.

I thought it was cool to cycle through them, but doing it manually quickly became cumbersome. After sifting through several automatic wallpaper changers, I found this. The (often-ness?) of the switch can be changed from every hour, to every time you log on, to every 12 hours, etc. I had a little trouble with it in the beginning because it would put this annoying border around an image after it switched. I did a little tinkering with the layout settings and it eventually stopped. It has been working beautifully ever since.

I would really appreciate some larger city screenshots. My computer is crap, and it takes 5ever to load the city. And the FPS shoots down to single digits.

CaledosLAB wrote:Don't you have W7, Vista or XP? Well, If you have Windows 95, 98, NT4 or 2000 you can use a previous version for free!

Do you have a iMac? Sorry we're not cool enought for you :^)


Sorry Mac users :?
User avatar
NeatNit
level5
level5
Posts: 2929
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:41 pm
Location: Israel
Contact:

Postby NeatNit » Fri Dec 23, 2011 7:12 pm

GreenRock wrote:(often-ness?)
Frequency.


I take it you don't use Windows 7 then? Cuz if you do, you should know it has wallpaper switching built-in. :P
User avatar
xander
level5
level5
Posts: 16867
Joined: Thu Oct 21, 2004 11:41 pm
Location: Riverside, CA, USA
Contact:

Postby xander » Fri Dec 23, 2011 9:52 pm

GreenRock wrote:Sorry Mac users :?

Why? Apple saw fit to include the functionality provided by that program in the OS.

xander
User avatar
NeatNit
level5
level5
Posts: 2929
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:41 pm
Location: Israel
Contact:

Postby NeatNit » Sat Dec 24, 2011 1:25 am

I've just gotta ask, xander... Why do you choose Mac?
(prepare yourself - the following post probably contains A TON of misinformation that I lazied out of looking up)

I can understand some of the points - no viruses being the main one... But most of the pros' source is a very major design choice by Apple: user friendliness. Not the kind you see in most places, but instead making everything fool-proof: Apple turns to the biggest market, the people who don't know jack about computers. People who won't understand what an IP address does (let alone how it works) even if you explain it to them for an hour. People who can't install/update a driver if the instructions are right in front of them. People who can't grasp the logic behind usage of a computer.
This is why they take care of everything, streamline everything, and even control everything - they do it because their average customer wouldn't have been able to use their product if they hadn't. They have "Genius bars" so that they're customers will always have someone to turn to when they face a problem they can't fix, big or small. I mean absolutely no disrespect for those types of people, and I think what Apple does for them is great. (Their money-grabbing and assholey attitude isn't as great, but that's not important right now)


What I don't understand is why you, who definitely isn't one of those people, would prefer it so much over the alternatives. I'm not talking about Windows - why not Linux? What makes Macs so great and so much better, for a guy who could actually compare them for what they really are with the other OS's?
User avatar
GreenRock
level4
level4
Posts: 512
Joined: Sun May 03, 2009 3:47 pm
Location: Triangulating...

Postby GreenRock » Sat Dec 24, 2011 4:53 am

NeatNit wrote:
GreenRock wrote:(often-ness?)
Frequency.


Indeed.

xander wrote:Why? Apple saw fit to include the functionality provided by that program in the OS.


Thus displaying my utter obliviousness to that OS :oops:
jakeargent
level0
Posts: 1
Joined: Mon Jan 16, 2012 12:42 am

Postby jakeargent » Mon Jan 16, 2012 12:46 am

I'll hop in a bit awkwardly (I've just registered after reading this topic) and here's a full-star newbie question: How can I take screenshots (SS) from the City Generator tech demo?

Regular SS (Win7) gives me a full-black picture. If I have to use a third-party program, what would you recommend?

Return to “Subversion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest