[FullBeta4] Various startup issues

Problems with the Mac version of Darwinia

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, andy, John

Andcarne
level4
level4
Posts: 675
Joined: Mon May 26, 2003 1:44 am

[FullBeta4] Various startup issues

Postby Andcarne » Mon Dec 20, 2004 1:01 am

First of all, as nice as the intros look, for some reason I'm getting absolutely abysmal speeds with them. Somewhere around 1 or 2 fps I'd guess. This seems strange since they are nowhere near is graphically intensive as the rest of the game.

As well as that, after the intro, it always kicks me into Mine with all the buildings captured and no enemies. I can exit from this to the world map. Seems like the startlevel option got left set.
User avatar
John
Introversion Staff
Introversion Staff
Posts: 476
Joined: Sun Dec 10, 2000 6:22 pm
Location: London, UK

Postby John » Mon Dec 20, 2004 1:56 pm

I think this is because you ran the demo and the preferences are shared between demo and full game. I'll see about separating the two out.
Andcarne
level4
level4
Posts: 675
Joined: Mon May 26, 2003 1:44 am

Postby Andcarne » Mon Dec 20, 2004 7:47 pm

That would do it. I've removed the StartLevel entry and it's fine. Is there anything that can be done about the intro's? It seems rather strange that they would play so slowly, when they aren't exactly as graphically intensive as the full game.

Return to “Mac Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests