LAN with one key

Post your ideas on where the future evolution of Multiwinia should lead

Moderators: bert_the_turtle, jelco

TidiusFF
level0
Posts: 3
Joined: Fri Aug 29, 2008 1:02 pm

LAN with one key

Postby TidiusFF » Thu Oct 16, 2008 4:41 pm

Hi,

Is it possible to play LAN games with only one CD-key? If not, is it suppose to appear one day?
Mas Tnega
level5
level5
Posts: 7898
Joined: Sat Mar 02, 2002 11:54 pm
Location: Edinburgh
Contact:

Postby Mas Tnega » Thu Oct 16, 2008 5:12 pm

They intend to do it, as part of saving the product from obscurity.
jjmontem
level0
Posts: 4
Joined: Thu Oct 30, 2008 2:49 am

Postby jjmontem » Thu Oct 30, 2008 2:51 am

Has this feature been implemented in 1.2.0?
User avatar
elexis
level5
level5
Posts: 1466
Joined: Fri Aug 24, 2007 6:11 am
Location: Australia
Contact:

Postby elexis » Thu Oct 30, 2008 2:56 am

John wrote:Demo players can join any LAN Multiplayer game on ANY map, so long
as that game is hosted by a full-game player (use this to demo the
game to friends at LAN parties!)


So yes. But only one person can host.
jjmontem
level0
Posts: 4
Joined: Thu Oct 30, 2008 2:49 am

Postby jjmontem » Thu Oct 30, 2008 3:06 am

I have recently purchased a key and when I attempt to join a LAN game, I get the following:

(1) If I have used the authorisation key for both installs, I recieve a "Duplicate authorisation key" error.

(2) If I join a as a Demo user on a game hosted by my authorisation key (on my internet enabled LAN), I am unable to play any games that the Demo version is unable to host; that is, if I join a Domination game, there is no 'Ready' button.

Are these results expected?

Thanks for your quick reply, by the way!

Justin
TomCat39
level3
level3
Posts: 303
Joined: Sat Oct 25, 2008 11:52 pm

Postby TomCat39 » Thu Oct 30, 2008 3:12 am

jjmontem wrote:I have recently purchased a key and when I attempt to join a LAN game, I get the following:

(1) If I have used the authorisation key for both installs, I recieve a "Duplicate authorisation key" error.

(2) If I join a as a Demo user on a game hosted by my authorisation key (on my internet enabled LAN), I am unable to play any games that the Demo version is unable to host; that is, if I join a Domination game, there is no 'Ready' button.

Are these results expected?

Thanks for your quick reply, by the way!

Justin


From what I uderstand, yes this is what should happen.

It's only for the Demo available maps. So anything not in the Demo won't be available via 1 key LAN parties.

Errrr scratch that. They say any map.... So should mean any mode I would think........

I retract my comments. I do not know.

Sorry.
multimania
level2
level2
Posts: 129
Joined: Fri Nov 26, 2004 4:07 pm
Location: Turn left past the giant evil space vortex.

Postby multimania » Thu Oct 30, 2008 3:42 am

The "ready" button is there, it's just invisible.

It's a bug -- click where it should be and all shall be well. :)
jjmontem
level0
Posts: 4
Joined: Thu Oct 30, 2008 2:49 am

Postby jjmontem » Thu Oct 30, 2008 4:57 am

Excellent, it work! I assume this bug is known and is/will be fix in an update?

Thanks for your prompt and knowledgeable help!
User avatar
bert_the_turtle
level5
level5
Posts: 4795
Joined: Fri Oct 13, 2006 6:11 pm
Location: Cologne
Contact:

Postby bert_the_turtle » Thu Oct 30, 2008 10:30 am

jjmontem wrote:Excellent, it work! I assume this bug is known and is/will be fix in an update?
It is known and I take it as my duty to bump the report thread (it's in the private section) on every single new version it's still in :)

Return to “The Future”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests