Keyboard ( MAC )

(previously 'DEVELOPER') Private forum for registered community members. To register, please visit www.prison-architect.com/register.

Moderator: NBJeff

RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Keyboard ( MAC )

Postby RussDragon » Wed Apr 24, 2013 5:56 pm

Who play on mac, do you have any problem with keyboard?
User avatar
Thorwan
level1
level1
Posts: 25
Joined: Wed Sep 26, 2012 4:04 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Thorwan » Wed Apr 24, 2013 6:33 pm

I'm playing on an iMac without issues. What kind of keyboard problem do you have?
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Wed Apr 24, 2013 6:53 pm

Which version do you have( Mac OS )?
Parker22
level2
level2
Posts: 184
Joined: Tue Nov 06, 2012 8:23 pm
Location: London

Postby Parker22 » Wed Apr 24, 2013 7:03 pm

No issues. I switch the trackpad to click in the corner though
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Wed Apr 24, 2013 7:26 pm

http://i.imgur.com/LOVgJRS.jpg
This buttons doesn't work in game.
User avatar
Thorwan
level1
level1
Posts: 25
Joined: Wed Sep 26, 2012 4:04 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Thorwan » Wed Apr 24, 2013 9:12 pm

Weird. I have the apple wireless keyboard (German layout). I'm using the latest version of mountain lion, but I don't have any problems on my Snow Leopard MacBook Pro either.
Last edited by Thorwan on Wed Apr 24, 2013 11:17 pm, edited 1 time in total.
DeaconnFrost
level0
Posts: 3
Joined: Sat Mar 23, 2013 8:16 pm
Location: Washington DC

Need more info

Postby DeaconnFrost » Wed Apr 24, 2013 10:59 pm

Can we get more details?

Is that plugged into a USB hub?
OS Version?
Hardware?
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Thu Apr 25, 2013 7:18 am

I have Apple wireless keyboard, Mac OS Lion 10.7.5.
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Thu Apr 25, 2013 5:09 pm

Does anybody play on Mac OS Lion?
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Thu Apr 25, 2013 8:52 pm

Sorry for up, but I really need help
User avatar
xander
level5
level5
Posts: 16869
Joined: Thu Oct 21, 2004 11:41 pm
Location: Highland, CA, USA
Contact:

Postby xander » Fri Apr 26, 2013 12:15 am

RussDragon: No one is helping you because you are not providing us with any useful information. You are not explaining the problem that you are having, and you are not answering the questions that are being asked. How are we supposed to help you?

DeaconnFrost wrote:Can we get more details?

Is that plugged into a USB hub?
OS Version?
Hardware?


In addition, have you tried another keyboard? Is the keyboard that you are using working in other contexts? Does your mouse work with Prison Architect? What, exactly, is going wrong?

xander
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Fri Apr 26, 2013 8:17 am

RussDragon wrote:I have Apple wireless keyboard, Mac OS Lion 10.7.5.

RussDragon wrote:http://i.imgur.com/LOVgJRS.jpg
This buttons doesn't work in game.

Do you need other information?
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Fri Apr 26, 2013 3:02 pm

Ok, does anybody play on Mac OS Lion?
DeaconnFrost
level0
Posts: 3
Joined: Sat Mar 23, 2013 8:16 pm
Location: Washington DC

Postby DeaconnFrost » Sat Apr 27, 2013 2:00 am

Are you playing fullscreen or windowed?
RussDragon
level1
level1
Posts: 55
Joined: Sat Mar 30, 2013 6:09 am

Postby RussDragon » Sat Apr 27, 2013 9:35 am

Fullscreen.

Return to “Community Members”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests