Game programmers and ....

Anything and Everything about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver

fryer
level0
Posts: 8
Joined: Fri Aug 02, 2002 12:05 pm
Location: UK
Contact:

Postby fryer » Sat Aug 03, 2002 9:27 am

Sorry i cant do graphics cause im 2 busy with beta testing but id be glad to help if need be, i will research for u if u want and design the pcs etc! Willing to do alot of text work e.g. the gateways on Uplink!
landrocker
level1
level1
Posts: 23
Joined: Sun Jul 28, 2002 3:46 am
Location: Queenstown, NZ

Postby landrocker » Sat Aug 03, 2002 9:33 am

New ver 0.0.1.2 - added intro movie, just click on button 1.

www.angelfire.com/amiga/theproject0/theproject.zip

fryer: it'd be great if u could do graphics - ask ak47.

~landrocker~

(Edited by landrocker at 9:37 pm on Aug. 3, 2002)
ImageThe truth is out there...
All you need is the passwords~landrocker~
Biblin
level2
level2
Posts: 132
Joined: Thu Jul 25, 2002 7:50 pm
Location: Devon, UK
Contact:

Postby Biblin » Sat Aug 03, 2002 9:55 am

As far as I know you won't be able to get rid of the flicker from the memo without lowering the speed at which each letter comes out.  The reason being that TMemo redraws it's entire text whenever it changes regardless of how much you actually change.  Yes I know how to add a single character to a line without rewriting the line but it won't make any difference.
Signatures are for idiots.
fryer
level0
Posts: 8
Joined: Fri Aug 02, 2002 12:05 pm
Location: UK
Contact:

Postby fryer » Sat Aug 03, 2002 9:57 am

Well ive changed my mind and am willing to do graphics so ak47 im here if u want me to do them for U! Ok
AK47
level2
level2
Posts: 152
Joined: Wed Jul 24, 2002 7:13 pm
Location: UK - Hax0r

Postby AK47 » Sat Aug 03, 2002 10:58 am

'graphics - ask ak47.' <<
LandRocker you can appoint anyone you like into this project as you are lead programmer.
If you want bill gates to help go ask him :)
Yeah mate you can help , though i want to do 'some' graphics too! ;).
ak47.
It looks good guys , only thing is i cant see the [x] in the corner to close it (its too latge for my screen!! ).
Anyone know why that might be?,
ak47.
31337 H4x0R Fr0m Th4 UK :D
landrocker
level1
level1
Posts: 23
Joined: Sun Jul 28, 2002 3:46 am
Location: Queenstown, NZ

Postby landrocker » Sat Aug 03, 2002 11:05 am

ok, i've updated yet again with a two-size taskbar and some other stuff, u may hafta install the font 2Tech.
www.angelfire.com/amiga/theproject0/twotech.zip

AK47: There isn't an X in the corner :) I'll stick one in i suppose.

~landrocker~
ImageThe truth is out there...
All you need is the passwords~landrocker~
AK47
level2
level2
Posts: 152
Joined: Wed Jul 24, 2002 7:13 pm
Location: UK - Hax0r

Postby AK47 » Sat Aug 03, 2002 11:15 am

You sure the file is there?
i changed my screen resolution and it looks good now :).
can you add an auto screen resolution changer to the game? and when the user quits it goes back to there origional.

Good idea about adding a cross in the corner :) [x] .
Maybe i could do some better graphics for it too.

It looks really really promising :) .

But that link just dosent work for the latest ver :(.
31337 H4x0R Fr0m Th4 UK :D
dcode
level0
Posts: 5
Joined: Mon Jun 17, 2002 11:23 pm

Postby dcode » Sat Aug 03, 2002 11:25 am

better not auto-change screen res to 1064x768 cause people with old monitors wouldn't be happy when you destroy them
DeViL5R
level0
Posts: 2
Joined: Fri Aug 02, 2002 6:04 pm
Location: Paris
Contact:

Postby DeViL5R » Sat Aug 03, 2002 11:30 am

I code since i'm 12 and now, I'm 16. I'm developing a new generation of game with my team ;) If ou wanna join us (we really need good 3D graphic designer and modeller !), contact me >>> check my mail or my icq ;)
My webpage is in french ;) lol
-!DM!, project leader of The Project 3W®-
www.projetmegastar.fr.st
landrocker
level1
level1
Posts: 23
Joined: Sun Jul 28, 2002 3:46 am
Location: Queenstown, NZ

Postby landrocker » Sat Aug 03, 2002 11:46 am

Quote: from dcode on 11:25 pm on Aug. 3, 2002[br]better not auto-change screen res to 1064x768 cause people with old monitors wouldn't be happy when you destroy them


Don't worry, it doesn't, I think i'm gonna find or write a procedure to change the size of all the components depending on the res, but for now it's 1024x768 only

~landrocker~
ImageThe truth is out there...
All you need is the passwords~landrocker~
AK47
level2
level2
Posts: 152
Joined: Wed Jul 24, 2002 7:13 pm
Location: UK - Hax0r

Postby AK47 » Sat Aug 03, 2002 11:54 am

Sorry , we are not joining any other 'teams' , we have independant programmers and we do not need any other help than what people can offer.

This game was started by the users of this forum and is part of the users of this forum.

I have decided we are not joining anyone else but we will accept help from people willing to help.

Landrocker why cant i download the latest ver from that url? :( *bohoo*.
ak47.
31337 H4x0R Fr0m Th4 UK :D
dcode
level0
Posts: 5
Joined: Mon Jun 17, 2002 11:23 pm

Postby dcode » Sat Aug 03, 2002 11:55 am

if you don't find one, then probably the best you can do is scale down all the components into 800x600 and then auto-change screen res to that
landrocker
level1
level1
Posts: 23
Joined: Sun Jul 28, 2002 3:46 am
Location: Queenstown, NZ

Postby landrocker » Sat Aug 03, 2002 12:33 pm

I just uploaded the new ver (i hope ;) ),
I am downloading a component to auto resize the form depending on res, but it is shareware so we prob can't use it. There are a few others I will try if this one fails.

~landrocker~
ImageThe truth is out there...
All you need is the passwords~landrocker~
AK47
level2
level2
Posts: 152
Joined: Wed Jul 24, 2002 7:13 pm
Location: UK - Hax0r

Postby AK47 » Sat Aug 03, 2002 12:47 pm

Right then , ima work on some more graphics for the GUI soon as i get my graphics program working again.
somehow it keeps fucking up :( . Maybe i wil get something better soon hehe.
ak47.
31337 H4x0R Fr0m Th4 UK :D
graius_uplink
level2
level2
Posts: 105
Joined: Sun Mar 03, 2002 9:44 pm
Location: London, UK
Contact:

Postby graius_uplink » Sat Aug 03, 2002 1:37 pm

ok, my scanner's going to be fixed soon, so you will all be able to see some wonderful designs of mine (i am not modest).

Unfortunately, these might involve having to re-do the whole GUI, but I am just about to try out this copy of the project I downloaded, so we shall see.
If you wish peace of soul and happiness, believe. If you would be a disciple of truth, inquire. -- Nietzche

Dictator of Treithar

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests