Request... no auto wire

Discussion about Mods for Prison Architect

Moderator: NBJeff

yuk
level2
level2
Posts: 172
Joined: Fri May 20, 2016 5:47 pm

Request... no auto wire

Postby yuk » Sat Jun 11, 2016 5:23 pm

It's really annoying when cookers, fridges, metal detectors, laundry machines, etc all place wires down. It totally throws off my planning.
Wyxe
level1
level1
Posts: 22
Joined: Fri Jun 17, 2016 9:54 pm
Contact:

Re: Request... no auto wire

Postby Wyxe » Mon Jul 18, 2016 6:43 pm

I don't think it's possible to change this without digging deep into the code. Just know that it always places a cable to the right of the item. If it's horizontal, it's placed to the right. If it's vertical, it's placed upwards. Maybe you could work it in to your plans now?
yuk
level2
level2
Posts: 172
Joined: Fri May 20, 2016 5:47 pm

Re: Request... no auto wire

Postby yuk » Tue Jul 19, 2016 7:25 am

Not always...I was building a SUPER big kitchen and I needed 4 power stations for it and I had to go in after every appliance was built to dismantle the wires. Sometimes it genuinely causes issues.

It would be nice to have the option like how auto lights works :D.
yuk
level2
level2
Posts: 172
Joined: Fri May 20, 2016 5:47 pm

Re: Request... no auto wire

Postby yuk » Tue Jul 19, 2016 7:33 am

Also it looks freaking ugly. I don't like having wires sticking out into the walls when they're being connected from another direction.

Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest