All Cities Mod

Discuss your new mods and themes here

Moderator: Defcon moderators

Raccoon
level0
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2007 10:16 pm

Postby Raccoon » Fri Dec 14, 2007 4:59 am

Feud wrote:Cool mod! Las Vegas needs to be moved though, the mod has it located somewhere in New Mexico.


That's because there IS a Las Vegas, New Mexico. duh. Now find me Springfield.
User avatar
Grandstone
level2
level2
Posts: 97
Joined: Tue Nov 20, 2007 4:13 am
Location: New England
Contact:

Postby Grandstone » Fri Dec 14, 2007 5:04 am

Centurion Wind wrote:
Radiant Caligula wrote:
Centurion Wind wrote:
shinygerbil wrote:Centurion Wind, your avatar is a little odd. :)


Should I feel complimented at that statement or suddenly enter a mad rush to change my avatar? :P


why dont you post the entire production of the Simpsons while ur at it? Gees that thing is long!


Great, what was previously a discussion about a rather neat mod by mamachin has now turned to the subject of my rather strange avatar. I hate drawing attention to myself, you know that? :P

At any rate, you had the patience to watch the thing, didn't you? ;)


Don't worry. It's hilarious.
Raccoon
level0
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2007 10:16 pm

Postby Raccoon » Fri Dec 14, 2007 6:36 am

Why has "CityPopulations" been removed from gameoptions.txt?

I like to play Survival and Genocide games with "Totally Random" and would like to do so with this mod installed.

What ill effects will I encounter if I add this option back myself?

FYI, this mod is pretty dull with every city having an identical population.
User avatar
All American Mobster
level4
level4
Posts: 751
Joined: Mon Sep 24, 2007 11:46 pm
Location: Upland, CA
Contact:

Postby All American Mobster » Fri Dec 14, 2007 6:43 am

Just out of curiosity, does this mod have 'Upland' in the USA? It should be in the "California" region on the west cost. If you see Ontario, it should be the next city over.



-$tanley
User avatar
shinygerbil
level5
level5
Posts: 4667
Joined: Wed Dec 22, 2004 10:14 pm
Location: Out, finding my own food. Also, doing the shinyBonsai Manoeuvre(tm)
Contact:

Postby shinygerbil » Fri Dec 14, 2007 1:46 pm

That's a bump'n'a-half.
Here is my signature. Make of it what you will.
Image
Sixu
level1
level1
Posts: 17
Joined: Sun Jul 01, 2007 12:17 pm
Location: Wales - Land of Sheepies

Postby Sixu » Sun Dec 30, 2007 1:28 am

Questions about the mod:

Why is Glasgow and Aberdeen listed as Scotland, while Edinburgh is listed as United Kingdom?
Why isnt Cardiff, Swansea listed as Wales and not United Kingdom?

The mod is great, but I find these to be a little hickelty-pickelty.

Like having the folowing in-game as:

Kansas City and St Louis as "Missouri" and having Springfield (Mo) as U.S.A.

just odd.. :P
User avatar
KingAl
level5
level5
Posts: 4138
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:42 am

Postby KingAl » Sun Dec 30, 2007 2:58 am

All that was done for the mod was editing of the existing cities file, so any superficial oddness to the naming system is down to IV, not the creator of the mod.
Gentlemen, you can't fight in here: this is the War Room!
Ultimate Uplink Guide
Latest Patch
sbc
level0
Posts: 1
Joined: Mon Jul 21, 2008 12:56 am

HELP

Postby sbc » Mon Jul 21, 2008 1:07 am

How do you use mods?
User avatar
xander
level5
level5
Posts: 16869
Joined: Thu Oct 21, 2004 11:41 pm
Location: Highland, CA, USA
Contact:

Postby xander » Mon Jul 21, 2008 2:28 am

By reading the FAQ. Also, for future reference, this topic is not a general topic about using mods, but rather a topic particular to a specific mod. It is also a topic that is "dead" (i.e. no one has posted in it in quite a while). Assuming that your question had not been answered in the FAQ, which it is, you should have either found a more relevant topic to post in, or created a new topic. You should not bump old topics with comments that are not germane. Hell, you really shouldn't bump old topics at all.

xander
mamachin
level0
Posts: 4
Joined: Sun Feb 25, 2007 8:05 am

Postby mamachin » Sun Jul 27, 2008 2:47 am

I understand some people are having a problem where every city has the same population. I have updated the mod and this should fix the problem. New link in my original post.
Pastorello
level0
Posts: 1
Joined: Mon Aug 23, 2010 6:55 pm

all cities mod population.

Postby Pastorello » Fri Sep 03, 2010 12:31 pm

all download are down... where can I get patch for population size?
User avatar
trickser
level5
level5
Posts: 1826
Joined: Thu Mar 06, 2008 2:15 pm
Location: The Senate ; GMT+1
Contact:

Postby trickser » Fri Sep 03, 2010 2:46 pm


Return to “Mod Projects”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest