Uplink 1.53 Patch (Windows/Linux), Demo Windows

Discussion about the latest patch

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Rkiver, frenchfrog, JamesL

User avatar
Trust
level3
level3
Posts: 300
Joined: Mon Feb 24, 2003 12:53 am
Location: UK! Yay!
Contact:

Postby Trust » Thu Nov 16, 2006 6:59 pm

Well, I just rebought (lent my last copy to a "friend" and never got it back...) Uplink, it arrived this morning, and I installed the linux version from the disk (running Ubuntu 6.10, by the way). Had problems from install, googled and found that I needed to rename libgcc_s.so.1 to something else to get it to run properly. Patched to 1.53, played for a while and boom. Anti-warez kicks in and I lose all my hard work :'(

Here's me wondering if the renaming of the file, or the fact that there are several copies of several files because of my attempts to fix bad framerates, is related to the problem...

Edit: Deleted the backup files, played for a while, still kicked me out. Presume it's a similar problem to the other guy then...
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Thu Nov 16, 2006 8:20 pm

Yeah, for some times the version provided on the CD was wrong, it didn't included the world.dat file.

Now you have you 2 possibilities:
1)Redownload Uplink Linux from the store.
2)Install the windows version from the cd and copy world.dat over to your Linux Uplink directory.
User avatar
Trust
level3
level3
Posts: 300
Joined: Mon Feb 24, 2003 12:53 am
Location: UK! Yay!
Contact:

Postby Trust » Thu Nov 16, 2006 9:39 pm

Thanks, just cedega-installed the windows version and copied the world.dat file over. *heads off for some reminiscing*
mirkob
level0
Posts: 6
Joined: Thu Nov 02, 2006 10:23 am
Location: Italy

Postby mirkob » Thu Nov 16, 2006 11:52 pm

frenchfrog wrote:Yeah, for some times the version provided on the CD was wrong, it didn't included the world.dat file.
unfortunately my version comed recently from the store, not the cd, so it hardly apply.
also my problem was code required in creating a new account, not kicked of during play.
Now you have you 2 possibilities:
1)Redownload Uplink Linux from the store.
2)Install the windows version from the cd and copy world.dat over to your Linux Uplink directory.

but eventually i'll try even this.
Sk00ma
level0
Posts: 3
Joined: Mon Jul 03, 2006 10:12 pm

Postby Sk00ma » Fri Dec 29, 2006 12:09 am

This is wonderful. I haven't played since 1.31

Thanks I.V. I always believed in this company. Now that Darwinia and Defcon and making them some money we'll soon have even more inventive games.
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Fri Dec 29, 2006 3:11 pm

Try 1.54 :P
The Ultimate Uplink Guide (for any question on Uplink)
Latest Uplink Patch
User avatar
Montyphy
level5
level5
Posts: 6745
Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Location: London, England

Postby Montyphy » Fri Dec 29, 2006 7:12 pm

frenchfrog wrote:Try 1.54 :P


Aren't you able to sticky the latest patch releases?
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.
Latest Uplink patch is v1.55.
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Fri Dec 29, 2006 10:48 pm

Done ;)
brunnenguk
level0
Posts: 5
Joined: Tue May 01, 2007 8:57 am

Postby brunnenguk » Tue May 01, 2007 12:30 pm

I've found that the game seems to think it's an illegal copy when transferring users.

This has just happened to me. I installed uplink on my windows partition (because I couldn't get the linux version to work)

After fixing the linux problem (silly me - forgot to copy copy the .dat files to lib) I copied my user profile across (It's a good profile, and I wasn't in the mood to work back up to that state) and within a short space of time I got the "illegal copy" game end.

I assume this is the cause, as a new profile I created does not have this problem.
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Tue May 01, 2007 2:05 pm

1) 1.53 is not the latest version.

2) There is a bug report forum.

3) If .dat files are corrupted/missing Uplink will throw you out for 'warez'. Behaviour in Uplink 1.55 was changed a bit, perhasp give it a try.
brunnenguk
level0
Posts: 5
Joined: Tue May 01, 2007 8:57 am

Postby brunnenguk » Wed May 02, 2007 12:28 pm

Sorry about that :( (did a search to see if people were having these problems, guess I should've checked the thread title)

Return to “Latest Patch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests