Revelation bug

Discussions on the Mac release

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Agent <Sidepipe>
level1
level1
Posts: 18
Joined: Wed Nov 14, 2007 5:39 pm
Location: At Home

Revelation bug

Postby Agent <Sidepipe> » Sat Mar 08, 2008 7:32 am

OK, I copied Revelation onto a server, went to the console, typed "cd usr" and then "run program Revelation" but it said Program not found. I checked and it was on there. I tried again to no avail. Can someone help me?
Image
User avatar
KingAl
level5
level5
Posts: 4138
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:42 am

Postby KingAl » Sat Mar 08, 2008 8:35 am

Just type "run Revelation" - the way you've typed it, it was trying to run the program "Program", hence the confusing error :)
Gentlemen, you can't fight in here: this is the War Room!
Ultimate Uplink Guide
Latest Patch
Agent <Sidepipe>
level1
level1
Posts: 18
Joined: Wed Nov 14, 2007 5:39 pm
Location: At Home

Postby Agent <Sidepipe> » Sat Mar 08, 2008 2:07 pm

:oops: Oops. Thanks for the info.
Image

Return to “Mac Uplink”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests