destruction of computer system

Moderated discussion about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

chris781107
level1
level1
Posts: 10
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:36 am

destruction of computer system

Postby chris781107 » Sat Jul 12, 2008 10:03 pm

I deleted all files on targets mainframe and also deleted sys files on cosole.
News server talks about complete data loss, but my employer tells me that he hasn't heard yet that the computer is destroyed..
What do I have to do to destroy mainframe??

Newbee here..

Chris
Mas Tnega
level5
level5
Posts: 7898
Joined: Sat Mar 02, 2002 11:54 pm
Location: Edinburgh
Contact:

Postby Mas Tnega » Sat Jul 12, 2008 10:13 pm

You missed a bit: shutdown
chris781107
level1
level1
Posts: 10
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:36 am

Postby chris781107 » Sat Jul 12, 2008 10:18 pm

ok, didn't know that..
But then somehowe the mainframe reboots immediatly and starts up the files I've just been deleting..
why??
chris781107
level1
level1
Posts: 10
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:36 am

Postby chris781107 » Sat Jul 12, 2008 10:35 pm

Next hack even says:
error 404 system not found.
My employer still tells me he hasn't heard anything..
chris781107
level1
level1
Posts: 10
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:36 am

Postby chris781107 » Sat Jul 12, 2008 11:02 pm

I just finished same mission for other employer and it was found ok and I got my money..
So basicly I did nothing wrong..
Can it be a bug??
And what to do now??
Abandon mission??

Chris
User avatar
KingAl
level5
level5
Posts: 4138
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:42 am

Postby KingAl » Sun Jul 13, 2008 7:44 am

You have to delete the sys files, shutdown the system, and then wait for the destruction of the system appears in the news before mailing the employer. If you've done all that correctly then it may be a bug - make sure you have the latest patch.
Gentlemen, you can't fight in here: this is the War Room!
Ultimate Uplink Guide
Latest Patch
chris781107
level1
level1
Posts: 10
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:36 am

Postby chris781107 » Sun Jul 13, 2008 7:48 pm

Guess what..
I tried again with a previously saved game and it worked!!
I guess that failed too often before I succeeded..
That would mean that it's not a bug, but made on purpose..

Thank you guys for your help..

Chris

Return to “Uplink in Moderation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest