VDPIN rant

Moderated discussion about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

shui
level1
level1
Posts: 15
Joined: Tue Oct 10, 2006 8:37 pm

VDPIN rant

Postby shui » Tue Oct 10, 2006 9:04 pm

In the year 2010, every possible way of securing a computer against online attack could be bypassed in seconds with the right software. So some brilliant sys admin came up with the idea of wiring a simple logic game that could be solved by a 20 year old computer in a matter of seconds into his security. Suddenly his system is hack-proof.

What the hell is up with that?

The thing that really pisses me off is that it works. In the game, I can crack the most secure government databases with ease, and yet a children's toy stumps me.

Clearly the reason Windows is so insecure is because they rely on Windows Firewall rather than Minesweeper.
mahejo
level0
Posts: 1
Joined: Mon Oct 29, 2007 11:41 am

rpl:

Postby mahejo » Tue Oct 30, 2007 10:36 pm

I have same lame problem... I just can't see any way out of it.. I frags my up!

If any know how to hack it. Let me know!
User avatar
shinygerbil
level5
level5
Posts: 4667
Joined: Wed Dec 22, 2004 10:14 pm
Location: Out, finding my own food. Also, doing the shinyBonsai Manoeuvre(tm)
Contact:

Postby shinygerbil » Tue Oct 30, 2007 11:31 pm

Happy Birthday, Thread.
Here is my signature. Make of it what you will.
Image
CyberGenesis
level2
level2
Posts: 125
Joined: Mon Feb 23, 2004 12:46 am
Location: Wisconsin

Postby CyberGenesis » Wed Oct 31, 2007 6:11 am

DELETED - Ignore this post!
Last edited by CyberGenesis on Wed Oct 31, 2007 6:59 am, edited 1 time in total.
User avatar
KingAl
level5
level5
Posts: 4138
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:42 am

Postby KingAl » Wed Oct 31, 2007 6:21 am

VDPIN is standard? Did I miss something?

I'm deeply confused :(
Gentlemen, you can't fight in here: this is the War Room!
Ultimate Uplink Guide
Latest Patch
CyberGenesis
level2
level2
Posts: 125
Joined: Mon Feb 23, 2004 12:46 am
Location: Wisconsin

Postby CyberGenesis » Wed Oct 31, 2007 6:57 am

Isn't it included in the 1.55 patch? That or i need to reinstall on my desktop to purge an old mod o.O

EDIT: My bad...i have an old FBI mod installed HAH *clears it* Screw you VDPIN!

Return to “Uplink in Moderation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests