FBI Mod secrets?

Discussion on the full game [spoilers]

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Corruptation
level5
level5
Posts: 1016
Joined: Thu Oct 23, 2003 7:47 pm
Location: Uplink :: View topic

Postby Corruptation » Tue Mar 09, 2004 6:07 pm

You have everything you need when you downloaded the F.B.I. Mod.
I did defeat Epyon, on Hard Mode but I used up lots of continues. :)
Mothman
level1
level1
Posts: 12
Joined: Mon Mar 08, 2004 8:53 pm
Location: Norway
Contact:

Postby Mothman » Tue Mar 09, 2004 8:13 pm

where can i get this mod?
Deep down I'm baloney? That's just... dumb
Darksun
level5
level5
Posts: 6461
Joined: Sat Dec 07, 2002 7:08 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Darksun » Tue Mar 09, 2004 8:40 pm

User avatar
n3o77
level3
level3
Posts: 272
Joined: Sun Jan 13, 2002 5:23 pm
Contact:

Postby n3o77 » Tue Mar 09, 2004 9:20 pm

or of course My Uplink site  
ryanmatt789
level1
level1
Posts: 28
Joined: Thu Mar 11, 2004 2:31 pm
Location: thetford england

Postby ryanmatt789 » Fri Mar 12, 2004 8:01 pm

i cant get this mod to work i keeps saying some file is not found does anyone else have this problem or has a souloution to it?
Hello Theyre
Chalkstar
level1
level1
Posts: 12
Joined: Mon Feb 23, 2004 10:43 am

Postby Chalkstar » Fri Mar 12, 2004 11:14 pm

you have to extract the FBI mods folders into an existing Uplink folder (the one you ususally use)
does that help?
<<Life is just a line.  We are all destined to reach our end>>*Ch@lK$t@R*
ryanmatt789
level1
level1
Posts: 28
Joined: Thu Mar 11, 2004 2:31 pm
Location: thetford england

Postby ryanmatt789 » Sat Mar 13, 2004 12:06 pm

Quote: from Chalkstar on 11:14 am on Mar. 13, 2004[br]you have to extract the FBI mods folders into an existing Uplink folder (the one you ususally use)
does that help?


hopw do i do this?
Hello Theyre
Darksun
level5
level5
Posts: 6461
Joined: Sat Dec 07, 2002 7:08 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Darksun » Sat Mar 13, 2004 1:25 pm

You don't know how to unzip files? Try reading the help for winzip
Mothman
level1
level1
Posts: 12
Joined: Mon Mar 08, 2004 8:53 pm
Location: Norway
Contact:

Postby Mothman » Fri Mar 19, 2004 1:43 pm

edit: nevermind, after I ran a second check on the software list, I found I needed the VDPIN upgrade for my HUD.

(Edited by Mothman at 2:45 pm on Mar. 19, 2004)
Deep down I'm baloney? That's just... dumb
l33t
level0
Posts: 3
Joined: Tue Mar 23, 2004 6:57 pm
Location: Mumbai, India

Postby l33t » Wed Mar 31, 2004 7:04 pm

I guess i have figured who is the son of the creator. but i dunno what am i supposed to do with it? do i have to make it my agent name or something?
Programmers don't die, they just GOSUB without RETURN.
User avatar
Miah
level5
level5
Posts: 3155
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:28 pm
Contact:

Postby Miah » Thu Apr 01, 2004 7:50 am

Yes.
User avatar
sweaty bob
level5
level5
Posts: 1852
Joined: Fri Aug 23, 2002 7:30 pm
Location: England , Devon
Contact:

Postby sweaty bob » Thu Apr 01, 2004 9:35 am

try it and you will see :D
Image
l33t
level0
Posts: 3
Joined: Tue Mar 23, 2004 6:57 pm
Location: Mumbai, India

Postby l33t » Thu Apr 01, 2004 5:53 pm

i tried it but nothing happened. do i have to do something else like go to some particular server or something . or do i have to write the agent name in uppercase or without spaces? plz help me. i am pretty sure about the name but i cant get it to do anything.
Programmers don't die, they just GOSUB without RETURN.
User avatar
Miah
level5
level5
Posts: 3155
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:28 pm
Contact:

Postby Miah » Thu Apr 01, 2004 9:49 pm

Togglecase.

no spaces

like, if it was me, enter: MiahHelpmann

also, after you start under that name... hit F1
l33t
level0
Posts: 3
Joined: Tue Mar 23, 2004 6:57 pm
Location: Mumbai, India

Postby l33t » Fri Apr 02, 2004 5:23 am

thanks a lot. i found the cheat menu. :)
Programmers don't die, they just GOSUB without RETURN.

Return to “The Full Game”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest