Issue when buying software

For problems with the game

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Stewmath
level0
Posts: 1
Joined: Sun Jan 13, 2013 6:19 pm

Issue when buying software

Postby Stewmath » Sun Jan 13, 2013 6:26 pm

On the iPad version it doesn't recognise when you have already purchased something. So you could accidentally purchase the same software again etc.
orillian
level4
level4
Posts: 585
Joined: Fri Nov 16, 2007 8:41 pm

Postby orillian » Mon Jan 14, 2013 9:38 am

It doesn't on any other version either, so you have to be careful.

Besides why should they care if you have the software already? They just want your credits.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest