Increasing performance on Linux?

For problems with the game

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

mewshi
level0
Posts: 3
Joined: Thu Sep 04, 2008 9:09 pm

Increasing performance on Linux?

Postby mewshi » Thu Sep 04, 2008 9:12 pm

Hello everyone!
Just bought the three-pack, and I'm enjoying it, except for the fact that Uplink runs doggedly slow on my linux machine, whereas it ran better on windows. Can someone help me out?
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Thu Sep 04, 2008 9:47 pm

Graphic related probably,

Give your computer stats?

What is the exact _driver_ you have installed for your video card? (Have you tried the binary driver provided by your card manufacturer?)
The Ultimate Uplink Guide (for any question on Uplink)
Latest Uplink Patch
mewshi
level0
Posts: 3
Joined: Thu Sep 04, 2008 9:09 pm

Postby mewshi » Thu Sep 04, 2008 10:04 pm

It shouldn't be graphics, since darwinia and defcon run dandy for me, but anyway:
ATI Radeon XPress 200M
AMD Turion 64 ML-37
1GB RAM

Yes, I'm using the latest ATI driver. I'm amazed at the quick response. o.o
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Fri Sep 05, 2008 2:32 am

mewshi wrote:I'm amazed at the quick response. o.o


Probably some luck there ;)


As for your problem, it's indeed strange that other IV games run well except Uplink.

Uplink should be much less demanding then other IV games.


Perhaps try to move/rename all the .so in the /lib/ subdirectory?

(I guess you could also try the latest patch but I doubt it would fix your issue)

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests