Fatal error in Uplink

For problems with the game

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Oneyedane
level0
Posts: 3
Joined: Mon Nov 06, 2006 9:30 pm

Fatal error in Uplink

Postby Oneyedane » Tue Jan 08, 2008 8:30 pm

I tried to unzip a theme into my uplink directory, and now Uplink will not run at all, it just says a fatal error has occured. I had also recently installed an older patch, because I could not get the new patch to install at all. If anyone could help, that would be greatly appreciated. Here is the debug log.

===============================================
NEW GAME 14:15, 8/1/2008
===============================================
Version : 1.2
RELEASE
Win32 Build
Version 1.2 (RC2)
Compiled on Jul 10 2002 at 21:52:33
(code-C)(code-M)(code-T)
Loading uplink options from C:\Program Files\Strategy First\Uplink\users/options...success

Successfully loaded data archive data.dat
Successfully loaded data archive graphics.dat
Successfully loaded data archive loading.dat
Successfully loaded data archive sounds.dat
Successfully loaded data archive music.dat
Successfully loaded data archive fonts.dat
Successfully loaded data archive patch.dat

An Uplink Assertion Failure has occured
=======================================
Condition : match == 0
Location : C:\Development\Uplink\source\uplink.cpp, line 427
============== B E G I N C O R E D U M P =================
retAddress = 004CD9B3
retAddress = 004D755D
============== E N D C O R E D U M P =====================
User avatar
JoNas
level1
level1
Posts: 14
Joined: Sat Jan 05, 2008 12:27 am
Location: France

Postby JoNas » Tue Jan 08, 2008 10:11 pm

Maybe the theme is corrupted/incomplete or not compatible with your current version of uplink?

Why the latest patch didn't apply at all? I mean can you explain the situation when you are trying to apply the patch?
thinking . feeling . judgement . perception . sensation . intuition . extraversion . introversion
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Wed Jan 09, 2008 6:07 am

JoNas wrote:Why the latest patch didn't apply at all? I mean can you explain the situation when you are trying to apply the patch?


Your answer:

Oneyedane wrote:Loading uplink options from C:\Program Files\Strategy First\Uplink\users/options...success


See Who's selling Hacker Elite? IV takes legal action...

Try doing a clean Uplink reinstall and patch to 1.31.
The Ultimate Uplink Guide (for any question on Uplink)
Latest Uplink Patch

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests