A game bug (bigmap+ip lookup)

For problems with the game

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Peter-kun
level0
Posts: 4
Joined: Fri Sep 01, 2006 1:40 am
Location: St. Petersburg, Russia

A game bug (bigmap+ip lookup)

Postby Peter-kun » Fri Sep 01, 2006 2:09 am

Hi there!

When I open the map and then try to use ip_lookup on one of ips not in my server list, that ip with its name adds to list. It is where the bug starts.
All of server names on the map begin to jump randomly near their points, and when I close the map ("Cancel" button) and move cursor over server list, game crashes.

Without doubts I wouldn't do it once again, but is game supposed to act that way?

Here goes a part of debug.log file:
===============================================
NEW GAME 3:41, 1/9/2006
===============================================
Version : 1.31
RELEASE
Win32 Build
Version 1.31 (RELEASE)
Compiled on Sep 9 2002 at 16:53:38
(code-C)(code-M)(code-T)

<lots of successes at saving>

An Uplink Assertion Failure has occured
=======================================
Condition : largemap
Location : C:\Development\Uplink\source\interface\localinterface\worldmap\worldmap_interface.cpp, line 639
============== B E G I N C O R E D U M P =================
retAddress = 004CCCD3
============== E N D C O R E D U M P =====================

btw When I load previously saved chain with one of servers not showed on the map, server names do the same, ie jumping randomly near their points. It is avoidable, but unpleasant.

I use DX9.0c & GF6800GS video card with latest drivers. The bug is resolution/fullscreen/window independent.
Immortius
level1
level1
Posts: 35
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:49 pm

Postby Immortius » Fri Sep 01, 2006 12:13 pm

Try using the new 1.42 patch if you haven't already.
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Sat Sep 02, 2006 12:50 am

Server jumping is not completely solved in the latest patch version. (iplookup and world map would still do server bouncing). The problem is the way the algorithm for server placement works. When a server is added to the linkscreen the layout is restarted from scratch.
Peter-kun
level0
Posts: 4
Joined: Fri Sep 01, 2006 1:40 am
Location: St. Petersburg, Russia

Postby Peter-kun » Sat Sep 02, 2006 8:10 am

Immortius wrote:Try using the new 1.42 patch if you haven't already.

Peter-kun wrote:Version : 1.31

Thanx, found it.

Btw, why there is no link to the 1.42 patch here??? Why the 1.31 is called latest?
Immortius
level1
level1
Posts: 35
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:49 pm

Postby Immortius » Sat Sep 02, 2006 8:52 am

The newer patches are all betas. Eventually there will be one that will become the next official patch.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest