Page 1 of 1

Posted: Mon Mar 15, 2004 4:45 pm
by Eleizer
When I try to add criminal records to admin on Global Criminal Database I get out of the game because of the error... Also, can't get past 30.april 5:15?!?!?! Always some kind of error...
When I make someone to get arrested he answers his phone in the future as like he is still free... Some servers don't have passwords at all... Many more bugs...
All of them under XP (Could test 98 but was too lazy). I'll now start playing it under linux to see if it is the same situation.

Posted: Mon Mar 15, 2004 5:18 pm
by Blasted heath
Are you using v1.31? If not you can get the patch at http://www.introversion.co.uk/uplink/otherfiles.html

Also, please post the content of your debug.log file here. :)

The phone thing is well known and is repaired in some mods. When you say servers without passwords do you mean public access servers?

(Edited by Blasted heath at 4:20 pm on Mar. 15, 2004)

Posted: Mon Mar 15, 2004 10:25 pm
by Darksun
And make sure you use a v1.31 user under v1.31

Posted: Tue Mar 16, 2004 5:48 pm
by Eleizer
This is when it gets out of the game after 30.april:

===============================================
NEW GAME     3:1, 15/3/2004
===============================================
Version : 1.31
RELEASE
Win32 Build
Version 1.31 (RELEASE)
Compiled on Sep  9 2002 at 16:53:38
(code-C)(code-M)(code-T)
Loading uplink options from C:\Uplink\uplink\users/options...success

Successfully loaded data archive data.dat
Successfully loaded data archive graphics.dat
Successfully loaded data archive loading.dat
Successfully loaded data archive sounds.dat
Successfully loaded data archive music.dat
Successfully loaded data archive fonts.dat
Successfully loaded data archive patch.dat
Loading profile from C:\Uplink\uplink\users/Eleizer.usr...success
Loading LAN from data/lans/sample.txt...[Already Loaded]
Saving profile to C:\Uplink\uplink\users/Eleizer.usr...success

An Uplink Assertion Failure has occured
=======================================
Condition : target
Location  : C:\Development\Uplink\source\world\generator\secure\plotgenerator-sc.cpp, line 6753
============== B E G I N  C O R E  D U M P =================
retAddress = 004CCCD3
============== E N D  C O R E  D U M P =====================


This is (i think) when it gets out of the game because of the GCD's admin GCD profile editing:
=======================
actually, can't find that one :)
=======================

As you can see, version is 1.31 but to be honest user is not but... wtf?! I have to play it all from the scratch?
Under Mandrake 9.0 it does not work without the patch ;)

Anyway, these are those which I can remember now.
About server, some server (just can't remember which one) has no password. It's not some companies server but I think it's government or something. I don't know if this is bug or what but it sucks...

Posted: Tue Mar 16, 2004 9:30 pm
by NeoThermic
Due to the way that user files are created, you do have to start a new user, or all the world data is still from the old game.
That means that you can't access the better aspecs of the new game, things such as LAN's, and a multiplex of bugfixes.


NeoThermic

Posted: Tue Mar 16, 2004 10:27 pm
by Darksun
And it will cause a crash at certain storyline events, so yes, you'll have to start a new user

Posted: Thu Mar 18, 2004 3:46 am
by BlueScreen
if the server is the one i am thinking of, (i remember the name), you can sit there with the password cracker all day and not find the password,
this IS meant to happen, read/search the forums for the possible passwords to the server,