system engineer

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

markhyder
level2
level2
Posts: 120
Joined: Sat Jan 11, 2003 4:50 am
Location: London
Contact:

system engineer

Postby markhyder » Sat May 17, 2008 12:59 am

I got a mission that I need to add:

system engineer class 1

how do I type it in?

trid:

system engineer class 1

System engineer class 1

How do add system engineer class 1 into the text box?
Rkiver
level5
level5
Posts: 6405
Joined: Tue Oct 01, 2002 10:39 am
Location: Dublin, Ireland

Postby Rkiver » Sat May 17, 2008 12:24 pm

Try reading the FAQ at the top of the page, it clearly says what to do.

Q: How do give someone <assorted qualification>? Which field do I put it in??
A: I can't remember which field, but "If in doubt, fill 'em all out", put the qualification in all the boxes, update the record and then reply to the email from the employers.

----------------------------------------------------
OR - poortwistedme's version

A:If they say "This person requires a first class degree" change the number after the word class in the box graduate qualifications to 1.

If they say "Provide this person with the following University degree", example:
SUBJECT: Media studies
CLASS:1

Write "media studies, class 1" in the box Graduate Qualifications.

If they say "We feel this person scored slightly too higly at his degree. Give him a 3d class replacement.

Do the same thing as in "This person requires a first class degree", but insted of changing the number to 1 change it to 3.

If they say "This person urgently requires a qualification added to his record" like for example 'Btec in it' add that qualification to the box Other Qualifications.
Uplink help: Read the FAQ

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest