Proxy firewall and moniter by passses

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

orillian
level4
level4
Posts: 585
Joined: Fri Nov 16, 2007 8:41 pm

Proxy firewall and moniter by passses

Postby orillian » Fri Nov 16, 2007 8:55 pm

Right , i have bought a hud connection analysis and porxy firewall and moniter by passers

but how do i use them?

when ever i load the bypaser all i get is a little thing of four symbols

a red circle a thing like a p an x and sum strange symbol

how do i use them?
User avatar
mr_anonymous
level3
level3
Posts: 461
Joined: Tue Jul 05, 2005 2:06 am
Location: unknown

Postby mr_anonymous » Fri Nov 16, 2007 9:32 pm

When you got the HUD_Connection_Analysis, a new icon should have been added to the row of icons at the bottom. It should look like (if I recall correctly) two computers connected to each other with a wire. Click on that to bring up the Connection Analysis display. Then, run a bypasser, and drop it onto the correct firewall/monitor/proxy icon. The red light should turn green, indicating that the bypassed service is, in fact, being bypassed.
Image
Agent <Sidepipe>
level1
level1
Posts: 18
Joined: Wed Nov 14, 2007 5:39 pm
Location: At Home

Postby Agent <Sidepipe> » Sat Nov 17, 2007 8:53 am

And if the light stays red, then you need to get a better level.

Agent<Sidepipe>[/quote]
Image
orillian
level4
level4
Posts: 585
Joined: Fri Nov 16, 2007 8:41 pm

Postby orillian » Sat Nov 17, 2007 10:02 am

oh ok thanks
Agent <Sidepipe>
level1
level1
Posts: 18
Joined: Wed Nov 14, 2007 5:39 pm
Location: At Home

Postby Agent <Sidepipe> » Sat Dec 08, 2007 2:05 pm

You're Welcome.;)

Agent <Sidepipe>
Image
Jerra
level0
Posts: 3
Joined: Sat Dec 08, 2007 5:15 pm

Postby Jerra » Sat Dec 08, 2007 5:18 pm

hi,

i have a question for Monitor.

if i use this, the light is green, and i can hack.
but if i log me in a computer, its tracing me back but my monitor is on.

what is wrong?

sorry because the bad english, im German^^
orillian
level4
level4
Posts: 585
Joined: Fri Nov 16, 2007 8:41 pm

Postby orillian » Sat Dec 08, 2007 7:17 pm

All the moniter does is buy you more time on servers

it just stops the sys admin from knowing that there is someone trying to hack the system

when you log on you are using the admin logon and pw

so he is going to know there is some unauthorized access because he is already online
Jerra
level0
Posts: 3
Joined: Sat Dec 08, 2007 5:15 pm

Postby Jerra » Sun Dec 09, 2007 10:48 am

aha, thx. my friend is hacking Banks and he is never trace back.
TheaN
level1
level1
Posts: 30
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:38 pm

Postby TheaN » Tue Dec 18, 2007 5:44 pm

Jerra wrote:aha, thx. my friend is hacking Banks and he is never trace back.


Bypassing the monitor can block the notification of security being cracked completely. The Elliptic-Curve Encryption Cypher and Voice Print Identification are never detected even after you've hacked them. ID Verification hacking is NOT detected within LANs (subsystems, you get a trace in the Main Server anyway), on a bank or when hacking the readwrite or readonly accounts.

Take note that the Monitor, when not bypassed, can detect a Proxy or Firewall when it's bypassed.
Since 2004 I've my own Uplink txt guide. I tried to differ it from the UUG. FInd it on GameFAQs' Uplink FAQ page (going to revise it during the christmas holiday).
TheaN's Text Guide
Agent <Sidepipe>
level1
level1
Posts: 18
Joined: Wed Nov 14, 2007 5:39 pm
Location: At Home

Postby Agent <Sidepipe> » Sun Jan 13, 2008 4:01 pm

I ALWAYS use the monitor bypass (when the trace is around 1000 secs [yes, it works] I turn it off. :wink:
Image
User avatar
Greendingbat
level1
level1
Posts: 47
Joined: Tue Jan 29, 2008 12:56 am
Location: The realms of Cyberdom

Postby Greendingbat » Tue Jan 29, 2008 7:33 pm

when i was first trying to use the proxy bypass, i didn't know how
it worked, so i tried it out on the Uplink Internal Service site
WHOOPS, a day later, i got kicked for hacking them, lol :lol:
Moral:
NEVER HACK YOUR EMPLOYER :wink:
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US
Rkiver
level5
level5
Posts: 6405
Joined: Tue Oct 01, 2002 10:39 am
Location: Dublin, Ireland

Postby Rkiver » Tue Jan 29, 2008 7:41 pm

Greendingbat wrote:when i was first trying to use the proxy bypass, i didn't know how
it worked, so i tried it out on the Uplink Internal Service site
WHOOPS, a day later, i got kicked for hacking them, lol :lol:
Moral:
NEVER HACK YOUR EMPLOYER :wink:


No, just don't get caught doing it.
Uplink help: Read the FAQ

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest