Bug?

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Iniatha
level0
Posts: 3
Joined: Tue Feb 27, 2007 1:46 pm

Bug?

Postby Iniatha » Tue Feb 27, 2007 2:05 pm

I'm running the lastest patch and Onlink and I did some missions but any mission involving the social security database doesn't have a name in the emails but just a blank.
This is rather odd since missions involving the academy do not have this blank.
Could somebody help me out or explain why there is a blank because I really dont get it.

Image
boom
User avatar
Montyphy
level5
level5
Posts: 6745
Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Location: London, England

Re: Bug?

Postby Montyphy » Tue Feb 27, 2007 3:39 pm

Iniatha wrote:Could somebody help me out or explain why there is a blank because I really dont get it.


Because Onlink is in beta?
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.
Latest Uplink patch is v1.55.
Iniatha
level0
Posts: 3
Joined: Tue Feb 27, 2007 1:46 pm

Postby Iniatha » Tue Feb 27, 2007 4:07 pm

out of the 2 install options I used the one that wasnt listed as the ''private beta''
boom
Digital-NW
level2
level2
Posts: 94
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:28 pm

Postby Digital-NW » Tue Feb 27, 2007 7:45 pm

Onlink was always in beta as far as I knew. However, even if it wasn't, the game is a compiled source and there is nothing we can do about it.

To answer your question though, yes, this would be considered a bug and the name should appear.
Iniatha
level0
Posts: 3
Joined: Tue Feb 27, 2007 1:46 pm

Postby Iniatha » Tue Feb 27, 2007 7:57 pm

thx for answering my question.
boom

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests