lan spoof: bug?

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Vixir
level0
Posts: 8
Joined: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm

lan spoof: bug?

Postby Vixir » Sat Jan 27, 2007 1:22 pm

so here it is, i was in this lan ( actually ive tried 3 different lans ), where i cant spoof anything, i try to use it and it says spoofed, but i still cant access it! help please! can someone post a vid where it works good, or just tell me if theres anything i gotta think about while i try to spoof.

Image

Edit: it worked, just suddenly, but then it was a bridge lock, so it resat, and it stopped working... maybe i need to press it in an order? Answer plz, im playing CS:S till then...
Last edited by Vixir on Sat Jan 27, 2007 11:40 pm, edited 1 time in total.
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Sat Jan 27, 2007 7:44 pm

Check the guide in my signature. Also, LANs do takes times to get used to them. Don't forget that there is 4 LANs software and to reuse LAN probe every often.
The Ultimate Uplink Guide (for any question on Uplink)
Latest Uplink Patch
Vixir
level0
Posts: 8
Joined: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm

Postby Vixir » Sat Jan 27, 2007 8:29 pm

the guide didnt work last time i checked, but ive already read it, says nothing, just answer my question or post a pic/vid plz
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Sat Jan 27, 2007 8:35 pm

Really try again.

Oh, and your image is useless, your link is not good and the real good link (ie: http://img440.imageshack.us/img440/7937 ... lanal7.png) is too small to see anything.
User avatar
Xocrates
level5
level5
Posts: 5262
Joined: Wed Dec 13, 2006 11:34 pm

Postby Xocrates » Sat Jan 27, 2007 8:43 pm

You don't need to spoof every system in a lan. Actually, you seldom have to spoof anything.

The phone is just an alternative entry point to the lan. It's not supposed to do a lot. A terminal will probably have it's number and accessing the lan using it will mean you'll start at the phone.

Spoofing is only used when you have to access a system that requires you to use a terminal in the LAN (I believe that systems that need this will tell you about it).

From the guide mentioned by frenchfrog:

Sometimes, Terminals also form Subnets that protect certain other systems. In order to be able to access these systems, you will need to fool that system into thinking you are part of the Subnet. To do this, you will require the LAN Spoof software. By running LAN Spoof on a Terminal that's part of a Subnet, you can then access systems protected by the Subnet.


This is the only time you'll need th spoof. So from that pic, I believe the only system you have to spoof is the one that says "valid subnet".

About the bridge lock. Sometimes deactivating a lock will activate another. In this case you'll have to use an alternative way around the lan.
User avatar
Montyphy
level5
level5
Posts: 6745
Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Location: London, England

Postby Montyphy » Sat Jan 27, 2007 8:52 pm

If you are having problems with spoofing you could always just use LAN_Force.

The Ultimate Uplink Guide wrote:Opens a lock on a LAN system. Higher versions open higher level Locks. The Systems Administrator will log on if you use this tool.
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.
Latest Uplink patch is v1.55.
Vixir
level0
Posts: 8
Joined: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm

Postby Vixir » Sat Jan 27, 2007 10:30 pm

[quote="Montyphy"]If you are having problems with spoofing you could always just use LAN_Force.

im not gonna make the admin look after me, and the other guy, xocrates, i know i dont need to spoof everything, i know what spoof does, but i did it in case there was a hidden subnet or something (honeslty i was bored so i did evrything on evrything)
User avatar
Montyphy
level5
level5
Posts: 6745
Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Location: London, England

Postby Montyphy » Sat Jan 27, 2007 10:48 pm

Vixir wrote:(honeslty i was bored so i did evrything on evrything)


everything but LAN_force on anything, right? ;)
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.

Latest Uplink patch is v1.55.
Vixir
level0
Posts: 8
Joined: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm

Postby Vixir » Sat Jan 27, 2007 11:39 pm

Montyphy, force is against locks, and has nothing to do with the subnet, wich is the reason the post was: lan SPOOF: bug?
Last edited by Vixir on Sun Jan 28, 2007 11:51 am, edited 2 times in total.
Vixir
level0
Posts: 8
Joined: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm

Postby Vixir » Sat Jan 27, 2007 11:41 pm

Montyphy wrote:
Vixir wrote:(honeslty i was bored so i did evrything on evrything)


everything but LAN_force on anything, right? ;)


yeah, heh
User avatar
frenchfrog
level5
level5
Posts: 2572
Joined: Sun Sep 22, 2002 7:11 pm
Location: Quebec

Postby frenchfrog » Sun Jan 28, 2007 10:34 pm

hmmm,

1) Connect to a terminal in the valid subnet
2) Crack the password
3) Use Lan spoof on that terminal
4) Connect on the machine needed a valid subnet

Easy isn't it?
Vixir
level0
Posts: 8
Joined: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm

Postby Vixir » Mon Jan 29, 2007 3:33 pm

frenchfrog ive done that, thanks for the thaught but it wasnt much help, if google video / youtube is easy, can someone plz post a vid?
markhyder
level2
level2
Posts: 120
Joined: Sat Jan 11, 2003 4:50 am
Location: London
Contact:

Postby markhyder » Fri Mar 23, 2007 4:05 am

I am on the same lan. It the sample lan.

I can not get to the phone too, I think I need it to get the admin voice.
User avatar
mr_anonymous
level3
level3
Posts: 461
Joined: Tue Jul 05, 2005 2:06 am
Location: unknown

Postby mr_anonymous » Fri Mar 23, 2007 4:34 pm

markhyder wrote:I am on the same lan. It the sample lan.

I can not get to the phone too, I think I need it to get the admin voice.

LANs are generated at random. I highly doubt you are on the same LAN.
Image
markhyder
level2
level2
Posts: 120
Joined: Sat Jan 11, 2003 4:50 am
Location: London
Contact:

Postby markhyder » Sat Mar 24, 2007 3:03 am

It was the same lay out.

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests