no mission

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Toby
level2
level2
Posts: 89
Joined: Mon Mar 27, 2006 1:15 pm

no mission

Postby Toby » Fri Apr 28, 2006 3:56 pm

hi all, this may seem like a stupid question, but i had just lost the game and i made a new account straight afterwards. i wanted to get straight into the game so i abbandaned the test mission. no missions appear in mission list. is there anyway to get soome missions or do i have to start a new game. i have tried fast forwarding time but theres no difference.
thanx
Ice Globe
level0
Posts: 3
Joined: Mon Apr 24, 2006 10:33 pm

Postby Ice Globe » Fri Apr 28, 2006 5:20 pm

You have to do the test mission to be able to access any others from uplink.

They only take 2 mins anyway so shouldn't be a problem.
Toby
level2
level2
Posts: 89
Joined: Mon Mar 27, 2006 1:15 pm

Postby Toby » Fri Apr 28, 2006 5:28 pm

so in other words, because i didn't backup first, i have to start again. :shock:
thanx anyway
User avatar
D3adKl0wn
level2
level2
Posts: 98
Joined: Tue Jul 05, 2005 7:35 am
Location: Close Enough...
Contact:

Postby D3adKl0wn » Fri Apr 28, 2006 5:32 pm

well since you just started again, and abandoned the test mission, there really isn't much that you could have done at this point... so starting again wouldn't be much of a bother
Image

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests