help!!!!!!!!!!!

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

hacker_man_stan
level0
Posts: 7
Joined: Thu Mar 17, 2005 7:09 pm

help!!!!!!!!!!!

Postby hacker_man_stan » Thu Mar 17, 2005 7:12 pm

just started playing the game and and once i finished copy something how do i put it on my memory bank ive tried clicking but it doesnt work how do i do it

thanks for your time
User avatar
Mr. Roboto
level4
level4
Posts: 826
Joined: Sat Jan 08, 2005 6:05 pm
Location: Baltimore.md.us

Postby Mr. Roboto » Thu Mar 17, 2005 7:23 pm

First, you'll need to open your memory banks. On the bottom left your screen, move your mouse pointer over the button that has a computer chip on it. Some text below wil say "Shows your memory banks" or something similar. Click this button to open the memory.

Now click on the file copier, in the area that says "Select Memory Slot." It will now move with your mouse pointer (we call this "dragging"). Drag the copier to the open memory bank and select an area that's blue, meaning it's empty. Click on the blue and the file copier will dissapear leaving the file in you memory.
If it doesn't, you'll need to find a larger empy area in memory.
hacker_man_stan
level0
Posts: 7
Joined: Thu Mar 17, 2005 7:09 pm

Postby hacker_man_stan » Thu Mar 17, 2005 7:31 pm

thank you very much you have just helped a noob out of a tight spot
User avatar
xyzyxx
level5
level5
Posts: 3790
Joined: Wed Jul 02, 2003 7:50 pm
Location: Iowa, USA
Contact:

Postby xyzyxx » Thu Mar 17, 2005 7:34 pm

Mr. Roboto wrote:On the bottom left your screen, move your mouse pointer over the button that has a computer chip on it.
It's a floppy disk
Some people talk because they have something to say. Others talk because they have to say something.
hacker_man_stan
level0
Posts: 7
Joined: Thu Mar 17, 2005 7:09 pm

Postby hacker_man_stan » Thu Mar 17, 2005 8:40 pm

it still wont go onto the bank even when i click and there is also no blue area
hacker_man_stan
level0
Posts: 7
Joined: Thu Mar 17, 2005 7:09 pm

Postby hacker_man_stan » Thu Mar 17, 2005 9:14 pm

its all sorted now i used the file deleter to free up some space
User avatar
xyzyxx
level5
level5
Posts: 3790
Joined: Wed Jul 02, 2003 7:50 pm
Location: Iowa, USA
Contact:

Postby xyzyxx » Thu Mar 17, 2005 9:17 pm

when you click the floppy disk button, your memory bank should appear on the right side of the screen. It looks like a blue area and there are red pieces indicating programs.
Some people talk because they have something to say. Others talk because they have to say something.
FrostShard
level5
level5
Posts: 1664
Joined: Thu Mar 13, 2003 10:37 pm
Location: Scotland. Och aye the noo, and all that.
Contact:

Postby FrostShard » Sun Mar 20, 2005 4:59 pm

X, seriously, are you on a personal mission to post unnecessarily at least once in every single thread in this forum? I mean, no offense, but the guy said his problem was sorted. He said he had copied files to his memory bank. He said he had deleted files from his memory bank to make room to copy more files.

What made you feel the need to post and tell him what his memory bank looks like? :?
Rkiver wrote:So as you see, the average person is a fucking idiot.
User avatar
xyzyxx
level5
level5
Posts: 3790
Joined: Wed Jul 02, 2003 7:50 pm
Location: Iowa, USA
Contact:

Postby xyzyxx » Sun Mar 20, 2005 11:30 pm

If you'll notice the time stamps on each post...

I posted at about the same time as he did. At the time I was posting I didn't know the problem had been solved.
Some people talk because they have something to say. Others talk because they have to say something.
SKorpiAn
level1
level1
Posts: 12
Joined: Thu Oct 28, 2004 10:03 pm
Location: New Zealand

Postby SKorpiAn » Mon Mar 21, 2005 2:40 am

Hey wassup. You are both right...
cAvi cAutum nepA Spiculum...

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest