How do we take screenshot

Stuck in Uplink? Need Help?

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Reborn
level1
level1
Posts: 12
Joined: Wed Aug 06, 2003 2:03 am

Postby Reborn » Tue Aug 12, 2003 11:22 pm

Someone know how we take screenshot
LIVE AND DEATH TO BE REBORN !!
Pacemeyer
level1
level1
Posts: 22
Joined: Mon Aug 04, 2003 10:50 pm

Postby Pacemeyer » Tue Aug 12, 2003 11:28 pm

Press the "Print Screen" key and then go into paint and press "Ctrl + V".

(You can only take one at a time and in some games it does't work. Not sure about Uplink. Also you can buy commercial screenshot takers which are more advanced).
"... freeflow of information is the only safeguard against tyranny. The once chained people who's leaders at last loose their grip on informartion flow will soon burst with vitality, but, the free nation gradually constricting its grip on public discourse
Reborn
level1
level1
Posts: 12
Joined: Wed Aug 06, 2003 2:03 am

Postby Reborn » Tue Aug 12, 2003 11:35 pm

That work thanks
LIVE AND DEATH TO BE REBORN !!

Return to “Hints and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests