IRC

Anything and Everything about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver

User avatar
Babylon5
level5
level5
Posts: 1873
Joined: Sat Jan 08, 2005 10:30 pm
Location: Stevenston, Ayrshire, Scotland
Contact:

Postby Babylon5 » Sun Jun 04, 2006 11:20 am

='(

Thine eyes doth bleed.

As doth my bandwidth.
Image

No, I have NOT fixed my speakers.
Deepsmeg
level5
level5
Posts: 6510
Joined: Thu Mar 21, 2002 1:26 pm
Location: Register 2102
Contact:

Postby Deepsmeg » Sun Jun 04, 2006 5:59 pm

Darksun told you not to enquire further.
Image
User avatar
Babylon5
level5
level5
Posts: 1873
Joined: Sat Jan 08, 2005 10:30 pm
Location: Stevenston, Ayrshire, Scotland
Contact:

Postby Babylon5 » Mon Jun 05, 2006 9:36 pm

You know, the first time I scrolled down to his post, FF actually crashed because of it :'(
Image



No, I have NOT fixed my speakers.
Deepsmeg
level5
level5
Posts: 6510
Joined: Thu Mar 21, 2002 1:26 pm
Location: Register 2102
Contact:

Postby Deepsmeg » Mon Jun 05, 2006 10:31 pm

Firefox crashed?
Despite it being teh perfect?
Image
User avatar
N0ught
level3
level3
Posts: 334
Joined: Sat Dec 18, 2004 6:55 am
Location: Los Angeles. Yeah, thats it, Los Angeles...

Postby N0ught » Tue Jun 06, 2006 3:06 am

I'm having trouble connecting to the IRC as well.

I run my computer through a router - do I need to specify a different port or something? Any ideas? Help is much appreciated.
Deepsmeg
level5
level5
Posts: 6510
Joined: Thu Mar 21, 2002 1:26 pm
Location: Register 2102
Contact:

Postby Deepsmeg » Tue Jun 06, 2006 4:12 am

YOu might need to tell any firewall type stuff on the router to allow outgoing connections on TCP 6667
AS for incoming, that only matters if you're sending files over DCC. Odd, I know, but me sending you a file means you connect to me!
Image
Frate
level1
level1
Posts: 13
Joined: Mon Jun 05, 2006 10:28 am

Postby Frate » Tue Jun 06, 2006 12:44 pm

<Removed>
User avatar
Babylon5
level5
level5
Posts: 1873
Joined: Sat Jan 08, 2005 10:30 pm
Location: Stevenston, Ayrshire, Scotland
Contact:

Postby Babylon5 » Tue Jun 06, 2006 5:10 pm

Deepsmeg wrote:Firefox crashed?
Despite it being teh perfect?


I know...
Image



No, I have NOT fixed my speakers.
Miles2397
level4
level4
Posts: 842
Joined: Wed Feb 13, 2002 6:18 pm
Location: :noitacoL

Postby Miles2397 » Sat Jun 17, 2006 11:33 pm

**Historical Post Overwritten**
Last edited by Miles2397 on Fri Jul 04, 2014 10:18 am, edited 1 time in total.
User avatar
Babylon5
level5
level5
Posts: 1873
Joined: Sat Jan 08, 2005 10:30 pm
Location: Stevenston, Ayrshire, Scotland
Contact:

Postby Babylon5 » Sun Jun 18, 2006 9:53 am

Yeah, that happened to me.

Except on different occasions.
Image



No, I have NOT fixed my speakers.
fragmonkey
level1
level1
Posts: 21
Joined: Sat Jun 17, 2006 5:45 pm

Postby fragmonkey » Sun Jun 18, 2006 5:21 pm

I was told that happens because Jesus is mad that you touch yourself at night. :D What ver of FF are you using? I have noticed that as of the latest update it seems to be takin' a nosedive with much greater frequency.
User avatar
Babylon5
level5
level5
Posts: 1873
Joined: Sat Jan 08, 2005 10:30 pm
Location: Stevenston, Ayrshire, Scotland
Contact:

Postby Babylon5 » Tue Jun 20, 2006 4:50 pm

fragmonkey wrote:I was told that happens because Jesus is mad that you touch yourself at night.


Yeah, good one.
Image



No, I have NOT fixed my speakers.
Miles2397
level4
level4
Posts: 842
Joined: Wed Feb 13, 2002 6:18 pm
Location: :noitacoL

Postby Miles2397 » Wed Jun 21, 2006 6:53 pm

**Historical Post Overwritten**
Last edited by Miles2397 on Fri Jul 04, 2014 10:17 am, edited 1 time in total.
fragmonkey
level1
level1
Posts: 21
Joined: Sat Jun 17, 2006 5:45 pm

Postby fragmonkey » Thu Jun 22, 2006 1:10 am

Deepsmeg wrote:YOu might need to tell any firewall type stuff on the router to allow outgoing connections on TCP 6667
AS for incoming, that only matters if you're sending files over DCC. Odd, I know, but me sending you a file means you connect to me!



Seems to me the easiest thing for him to do would be to run a Firewall Bypass v5.
iconoclast
level0
Posts: 1
Joined: Sat Aug 12, 2006 2:50 pm
Location: Winnipeg, Manitoba, Canada

Postby iconoclast » Sat Aug 12, 2006 3:00 pm

Yo, first post and it's a question, more of a problem... cuz I've witnessed how much you love encountering both here on this forum. :?

Got the irc hud up and running in game, loads up the channel, I get the usual irc splash, but as soon as I send some text to the channel, the whole game locks up and wants me to send an error report to microsoft.

Any clue how I might be able to correct this? Or should I just tip my computer on it's side and fling my own feces at it?
'You're all gonna die. The only question is how you check out. Do you want it on your feet? Or on your fucking knees... begging?'

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest