lan is not viewing right

Anything and Everything about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver

the white club
level0
Posts: 6
Joined: Tue Aug 19, 2003 3:37 pm
Location: Belgium
Contact:

Postby the white club » Sat Aug 23, 2003 2:42 pm

well, i used the ULC and maked a lan for putting a couple of files  on it, but when i used lan probe on it, it just screwed up... doh
if you wanna see the txt code of this lan, just say it, i'll put here

btw: is used the search button, but nobody seems to know how to fix this :(
BiG FaT SpErM
level3
level3
Posts: 274
Joined: Tue Jul 15, 2003 4:47 pm
Location: Bristol, England
Contact:

Postby BiG FaT SpErM » Sat Aug 23, 2003 3:08 pm

read the lan creation guide found at Modlink

http://www.modlink.net/
Uplink Rating: TERMINAL
Neuromancer Rating: Revelutionary
Special Missions Completed: 7
Blasted heath
level5
level5
Posts: 1292
Joined: Sat Jul 12, 2003 2:29 pm
Location: Scotland ©
Contact:

Postby Blasted heath » Sat Aug 23, 2003 7:17 pm

I've had that problem - sometimes the ULC reverts your router position to 0,0 etc - put it back to normal using ULC and then open the text file - write down the position of the router. If it happens again then just go into the .txt file and change 0,0 to whatever it should be :)
Blasted heath

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests