monitor bypass

Anything and Everything about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver

weev
level0
Posts: 2
Joined: Mon Nov 05, 2001 5:46 pm
Contact:

Postby weev » Mon Nov 05, 2001 5:48 pm

i got monitor bypass level 5 yet i'm still being traced by level 1 & 2 monitors

any ideas why?
JackJohnson
level0
Posts: 9
Joined: Wed Oct 31, 2001 9:28 pm

Postby JackJohnson » Mon Nov 05, 2001 6:39 pm

yeah you gotta reinstall uplink and maybe windows.. there's code that Chris put in makes it turn on your webcam and he watches you play. The only way to really get the monitor bypass to work is reinstall whatever microsoft windows you have running and fire up your america online
you fucking fat piece of shit
Gunz
level1
level1
Posts: 14
Joined: Sat Oct 27, 2001 12:44 pm

Postby Gunz » Mon Nov 05, 2001 7:16 pm

HA - HA - HA

Jack, you're stupid.
Icepick
level5
level5
Posts: 7528
Joined: Wed Oct 24, 2001 10:29 pm
Location: Bradford, England

Postby Icepick » Mon Nov 05, 2001 7:42 pm

the monitor bypass just lets you crack the security devices with out being traced. Sometimes you can get into a system with the bypass and not be traced at all, banks for example, but others will start tracing as soon as you get into the system
JackJohnson
level0
Posts: 9
Joined: Wed Oct 31, 2001 9:28 pm

Postby JackJohnson » Mon Nov 05, 2001 7:56 pm

Gunz baby your back! rofl
you fucking fat piece of shit
ethan hawk
level0
Posts: 4
Joined: Mon Nov 05, 2001 11:01 am
Location: le havre, FRANCE

Postby ethan hawk » Tue Nov 06, 2001 1:54 pm

i've had the same pbm as i hadn't a very good gateway (even with 460 Ghz I had pbms when too much programs were running in te same time, for example : proxy + monitor + firewall bypassers + voice analyser...)
if u don't have fast enough processors, you won't have ressources to have it working.
" listen, my friend, the answer is blowin' in the wind... "  BoB dYlAn
Icepick
level5
level5
Posts: 7528
Joined: Wed Oct 24, 2001 10:29 pm
Location: Bradford, England

Postby Icepick » Tue Nov 06, 2001 2:15 pm

as long as the green light is on on the bypass, its working fine
Shadow_uplink
level0
Posts: 5
Joined: Wed Oct 31, 2001 9:57 pm
Location: USA

Postby Shadow_uplink » Tue Nov 06, 2001 8:50 pm

On virtually any system whenever you complete logging in as admin it will start tracing you. Which means you have unlimited time to actually crack the admin account.
Icepick
level5
level5
Posts: 7528
Joined: Wed Oct 24, 2001 10:29 pm
Location: Bradford, England

Postby Icepick » Tue Nov 06, 2001 8:51 pm

yep, not that it really takes that long if you have a fast machine

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests