The Intake Room

(previously 'DEVELOPER') Private forum for registered community members. To register, please visit www.prison-architect.com/register.

Moderator: NBJeff

JASPer.Gamer.9.0
level3
level3
Posts: 380
Joined: Fri Sep 06, 2013 12:29 am

The Intake Room

Postby JASPer.Gamer.9.0 » Sat Mar 07, 2015 8:09 am

Looks like we'll be getting an Intake Room sooner or later... :D

Code: Select all

buildtoolbar_popup_room_intake          Where your prisoners are first taken when they arrive.
room_intake     Intake


Code: Select all

BEGIN Room       
    Name                 Intake 
    BEGIN Requirement Type Indoor  END
    BEGIN Requirement Type Object  Id OfficeDesk  END
    BEGIN Requirement Type Object  Id Table  END   
    BEGIN Requirement Type Object  Id Chair  END
END

But probably not sooner:
When they release the intake room they're probably gonna add a Intake reform program (like the Parole one), which isn't currently there.

Anyway, can't wait! :D,
Jasper
JASPer.Gamer.9.0
level3
level3
Posts: 380
Joined: Fri Sep 06, 2013 12:29 am

Re: The Intake Room

Postby JASPer.Gamer.9.0 » Sun Mar 08, 2015 10:14 am

BTW, I tried to mod it to show up, but it doesn't work.

Anyone who can help or do it and then release it?
User avatar
knoest26
level5
level5
Posts: 1380
Joined: Thu Jul 11, 2013 6:55 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: The Intake Room

Postby knoest26 » Sun Mar 08, 2015 6:54 pm

renaming it works, if you try to add a room named 'Intake' the game will think you are editing the existing room, not adding a room. And since the existing 'Intake' room is locked it won't show up

Return to “Community Members”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest