Food in cell not working?!

(previously 'DEVELOPER') Private forum for registered community members. To register, please visit www.prison-architect.com/register.

Moderator: NBJeff

bolesting
level1
level1
Posts: 14
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:31 am

Food in cell not working?!

Postby bolesting » Fri Feb 27, 2015 5:54 pm

I test it and send prisoners in solitary and cell 24h but they didnt get food. Does anyone else try this?
Nallac94
level1
level1
Posts: 11
Joined: Sun Jun 30, 2013 2:20 pm

Re: Food in cell not working?!

Postby Nallac94 » Sat Feb 28, 2015 7:53 pm

Not working for me either
RJenkos
level2
level2
Posts: 177
Joined: Fri Dec 26, 2014 4:25 pm

Re: Food in cell not working?!

Postby RJenkos » Sat Feb 28, 2015 10:07 pm

Or is it that they don't gain any hunger?
Inge Jones
level2
level2
Posts: 236
Joined: Tue Jul 29, 2014 9:15 am

Re: Food in cell not working?!

Postby Inge Jones » Sun Mar 01, 2015 10:28 am

Do we have to do something like hooking up the cell with the kitchen in logistics mode?
RJenkos
level2
level2
Posts: 177
Joined: Fri Dec 26, 2014 4:25 pm

Re: Food in cell not working?!

Postby RJenkos » Sun Mar 01, 2015 6:05 pm

I watched it happen finally. A guard will take a bowl of "food" to the prisoner. But when I saw it happen they took it to an empty cell and set it on the TV :|
perryliu97
level2
level2
Posts: 183
Joined: Wed Nov 21, 2012 11:40 pm

Re: Food in cell not working?!

Postby perryliu97 » Sat Mar 28, 2015 5:08 pm

So... do we actually have to link the solitary cells up or not?
And when do the prisoners in solitary get fed?
Is it during the meal times, or does it automatically trigger once a prisoner is hungry?
Also, does the size of the solitary cell affect possible food delivery?
sebrion
level0
Posts: 1
Joined: Mon Mar 30, 2015 1:15 am

Re: Food in cell not working?!

Postby sebrion » Mon Mar 30, 2015 1:31 am

You have to make sure the section of your prison where you house your solitary inmates is connected to a kitchen via the kitchen logistics menu.
xlr8films
level2
level2
Posts: 82
Joined: Fri Oct 04, 2013 3:48 am

Re: Food in cell not working?!

Postby xlr8films » Mon Mar 30, 2015 4:48 am

All I did was right-click on the Kitchen in Logistics and it auto-reset.

Return to “Community Members”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests