[BUG] Kitchen supply

(previously 'DEVELOPER') Private forum for registered community members. To register, please visit www.prison-architect.com/register.

Moderator: NBJeff

Crossover
level0
Posts: 7
Joined: Tue Dec 23, 2014 3:07 pm

Re: [BUG] Kitchen supply

Postby Crossover » Wed Dec 24, 2014 5:47 pm

I have a similar problem.

Although my kitchen is well supplied, the cooks stopped cooking.
This happened for no apparent reason though it was working when I started the game.
A riot started and I couldn't tell why.
FIgured out the prisoners were hungry and I see that there might be a bug because when I go to logistics you can see demand for food is 0 though everybody is starving.

Image
Crossover
level0
Posts: 7
Joined: Tue Dec 23, 2014 3:07 pm

Re: [BUG] Kitchen supply

Postby Crossover » Wed Dec 24, 2014 5:57 pm

OK never mind.
For whatever reason the canteen stopped being connected to the cells and that's why no food was being cooked.
I don't recall disconnecting the cells though so that still may be a bug.
User avatar
Hecthor Doomhammer
level1
level1
Posts: 51
Joined: Thu Oct 30, 2014 5:09 pm
Location: Hecthor Doomhammer Streaming Service HQ
Contact:

Re: [BUG] Kitchen supply

Postby Hecthor Doomhammer » Wed Dec 24, 2014 9:09 pm

So I rebuilt my prison (almost) and I decided to put my Serving Tables NOT back to back, and it seems that this fixes the issue.
Still, I do want to point this topic out to the Developpers, because I know there are people out there who would build their Canteen in a similar fashio as I did.

Canteen
Image

Logistics
Image

Return to “Community Members”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests