Page 1 of 1

CCTV connections, a26

Posted: Fri Nov 21, 2014 7:34 pm
by xaphan
Ok, ive searched through these forums, and Im confused.

Ive got monitors, and CCTV camera, but i am unable to connect them, there's no option to.

Ive read that clicking on the monitor brings up the option, it doesnt. Clicking on the Camera, ditto.

Tried in utilities, with the connect tool, but the camera and monitors disappear.

Someones mentioned the cameras are in the utilities menu, mine arent, there are still in the objects list.

Does anyone have any idea how to link cameras in alph 26?

Re: CCTV connections, a26

Posted: Fri Nov 21, 2014 8:01 pm
by blipadouzi
If your cameras are not in the utilities menu then that leads me to believe 1 of 2 things.

1) You're not using Alpha 26.

2) You're using a mod that is conflicting with the base CCTV coding.

Re: CCTV connections, a26

Posted: Sat Nov 22, 2014 2:55 am
by RichieGrape
also make sure the cctv monitor has a direct power source (i.e. build a wire running to it)..also any cctv cameras that are outside need a direct wire as well (although they don't actually do anything if built outside)