Cant get Cooks to Work?

(previously 'DEVELOPER') Private forum for registered community members. To register, please visit www.prison-architect.com/register.

Moderator: NBJeff

Heffernan
level1
level1
Posts: 55
Joined: Tue Oct 01, 2013 7:57 pm

Cant get Cooks to Work?

Postby Heffernan » Fri Nov 07, 2014 2:34 am

Hello, i made a pretty neat prison, just one thing.... my cooks are somehow not working..

Image

there just sitting around... doing nothing...
User avatar
RichieGrape
level4
level4
Posts: 580
Joined: Sat Dec 28, 2013 5:44 am
Location: Cleveland, OH USA

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby RichieGrape » Fri Nov 07, 2014 3:46 am

can you submit your prison to the steam workshop and provide a link so we can try to see whats wrong with it
xPyr0x
level2
level2
Posts: 190
Joined: Sun Sep 21, 2014 2:13 am
Location: United States

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby xPyr0x » Fri Nov 07, 2014 1:00 pm

Mine just randomly stop working, just like they always have. I usually come back and find all my inmates dieing of starvation now, and have to reload a prior save. Maybe they should remove starvation until the kitchen works.
xPyr0x
level2
level2
Posts: 190
Joined: Sun Sep 21, 2014 2:13 am
Location: United States

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby xPyr0x » Fri Nov 07, 2014 1:17 pm

Is anyone still using the stack fix mod for the kitchen and laundry, now with the new kitchen overhaul? Or got bugged kitchens without using it?
guz
level0
Posts: 9
Joined: Wed Oct 22, 2014 8:37 am

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby guz » Fri Nov 07, 2014 2:10 pm

Can you guys upload the prison? Maybe i can take a look.
Heffernan
level1
level1
Posts: 55
Joined: Tue Oct 01, 2013 7:57 pm

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby Heffernan » Fri Nov 07, 2014 2:45 pm

guz
level0
Posts: 9
Joined: Wed Oct 22, 2014 8:37 am

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby guz » Fri Nov 07, 2014 2:57 pm

Sorry, is that a save file? I can't download it, can you upload it via sendspace or something? Or upload it via steam workshop if you got steam.
Heffernan
level1
level1
Posts: 55
Joined: Tue Oct 01, 2013 7:57 pm

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby Heffernan » Fri Nov 07, 2014 3:00 pm

just right click and save as :)
guz
level0
Posts: 9
Joined: Wed Oct 22, 2014 8:37 am

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby guz » Fri Nov 07, 2014 3:28 pm

Your kitchen do just fine in here, they cook, they served. But i don't have better cell mod installed on mine. I got the same problems with my workers earlier, they wont do anything, just hangin out at storage, chillin. So i sack them all, and hired new ones, and everything back to normal. Maybe you can try that. Nice prison btw, i like the constant danger level, i really want to see how is it when its full.
Last edited by guz on Fri Nov 07, 2014 4:09 pm, edited 1 time in total.
User avatar
RichieGrape
level4
level4
Posts: 580
Joined: Sat Dec 28, 2013 5:44 am
Location: Cleveland, OH USA

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby RichieGrape » Fri Nov 07, 2014 3:48 pm

ok so i downloaded prison and it works ok...kitchen works fine..i'll put screenshots on the bottom...

a few things i noticed...
  • holding cell isn't complete
  • no access area could cause pathfinding issues or cause staff or prisoners to get stuck if the glitch through a wall
  • suprised your cells do work but its ugly with all the room error icons
  • recommend putting toilets/tvs/phones in the canteen

the problem with your prison is a loading issue that is very easily fixed..when you load the prison simply press pause and open the deployment tab...you will notice the whole prison is white (the white that is used outside your prison walls)..wait till the color changes (in yours a good visual indicator is your no access area) than you can unpause and play as normal
Image

Image
Heffernan
level1
level1
Posts: 55
Joined: Tue Oct 01, 2013 7:57 pm

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby Heffernan » Fri Nov 07, 2014 4:14 pm

Thanks..

why isnt the holding cell complete?

and the cells do really work, i just use a mod for better cells :p

viewtopic.php?f=88&t=50102&p=573527#p573527


edit: thx they somehow only seem to work before eating time and the rest of the time sit around, never noticed that
Last edited by Heffernan on Fri Nov 07, 2014 4:19 pm, edited 1 time in total.
User avatar
RichieGrape
level4
level4
Posts: 580
Joined: Sat Dec 28, 2013 5:44 am
Location: Cleveland, OH USA

Re: Cant get Cooks to Work?

Postby RichieGrape » Fri Nov 07, 2014 4:15 pm

Heffernan wrote:Thanks..

why isnt the holding cell complete?


missing toilet

Return to “Community Members”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests