fill to capacity deployment taken into account?

General chit-chat and minor questions about just about anything

Moderator: NBJeff

therealbobisme
level1
level1
Posts: 33
Joined: Thu Dec 03, 2015 11:41 am

fill to capacity deployment taken into account?

Postby therealbobisme » Fri Dec 04, 2015 4:03 pm

If i have 60 maximum, 30 medium and 85 low security cells does the prison intake 'fill prison to capacity' option take this into account? :)
YMS
level1
level1
Posts: 73
Joined: Sun Nov 30, 2014 10:31 am

Re: fill to capacity deployment taken into account?

Postby YMS » Fri Dec 04, 2015 11:39 pm

No, it does not. Your prison will fill up with 175 inmates, distributed by the sliders in the intake report, not by your sector capacities (e.g. if you only set the max slider to full, you will get 175 max sec prisoners).
See http://bugs.introversion.co.uk/view.php?id=10333
therealbobisme
level1
level1
Posts: 33
Joined: Thu Dec 03, 2015 11:41 am

Re: fill to capacity deployment taken into account?

Postby therealbobisme » Sat Dec 05, 2015 11:01 am

Well that's if for me for now then, i've got a nice busseling prison but i'm not getting out a calculator to work out how many of my maximum and medium and low security cells need refilling so i can adjust the bar every time a space opens up, i'll be back -again, when that and cell quality to prisoner quality gets 'cleaned up'

Though i suppose i could just go for a 'max' prison etc until these 'kinks' are worked out.
ChristianLJB
level0
Posts: 7
Joined: Fri Nov 29, 2013 10:07 pm

Re: fill to capacity deployment taken into account?

Postby ChristianLJB » Mon Jan 11, 2016 9:40 pm

Still hoping for a fix for this some time soon. I love playing this game, but the sliders are just so annoying to have to deal with all of the time... T-T

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests