Graphics errors for mac

General chit-chat and minor questions about just about anything

Moderator: NBJeff

AnnieTheGreat
level0
Posts: 1
Joined: Tue Apr 22, 2014 2:55 am

Graphics errors for mac

Postby AnnieTheGreat » Tue Apr 22, 2014 2:58 am

Hello,

I have recently gotten Prison Architect on steam and have a 2011 macbook pro. Before I got the game, I carefully checked over the specs of the computer needed and have met all the neccesary specs yet, I still am encountering errors in graphics and audio such as everything not looking like what it should look like at all. If someone could help me with this, I'd greatly appreciate it. Thanks.
User avatar
Dajmin
level1
level1
Posts: 31
Joined: Sun Jul 21, 2013 3:56 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: Graphics errors for mac

Postby Dajmin » Tue Apr 22, 2014 10:18 am

In before "check Mantis" posts :)

The only time I've seen any graphical errors on my 2012 MBP is when switching between fullscreen and windowed, but that's solved when the game restarts. I've seen some people talking about problems on Intel HD3000 cards though (mine is a 4000). Might be worth checking the main bug tracker to see if there's any suggestions there: http://bugs.introversion.co.uk

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests