Indestructible Buildings bug

General chit-chat and minor questions about just about anything

Moderator: NBJeff

Sayph
level0
Posts: 1
Joined: Wed Apr 02, 2014 4:32 pm

Indestructible Buildings bug

Postby Sayph » Wed Apr 02, 2014 4:40 pm

Just build a room (Doesnt matter how big it is) when you put a door to it, build another building right next to door and tada you got the indestructible building. Staff just ignores the jobs given to them about this area and you cant do any edit. Hope this gets fixed soon
Image
Sparrrrow
level1
level1
Posts: 64
Joined: Tue Mar 04, 2014 1:25 pm

Re: Indestructible Buildings bug

Postby Sparrrrow » Wed Apr 02, 2014 6:37 pm

place a worker inside
build a new door on the outer wall of the building

tada fixed
User avatar
xander
level5
level5
Posts: 16869
Joined: Thu Oct 21, 2004 11:41 pm
Location: Highland, CA, USA
Contact:

Re: Indestructible Buildings bug

Postby xander » Wed Apr 02, 2014 6:45 pm

Prison Architect Developer Forum. I notice that you do not have access to that forum yet, which means that you need to register your Prison Architect key. If you bought Prison Architect directly from Introversion, then instructions should be in the email that you received. If you got the game via Steam, please read these instructions.

Once you have access to the Developer Forum, please read this topic on how to post a suggestion or question, and please try to search the forum before you post. It is likely that someone else has already had your idea or experienced your problem, and it would be better to respond to an older post than to create a new thread. In fact, as is implicit in Sparrrrow's post, this is a well documented issue. Specifically, it is quite easy to wall off regions of the map so that no unit can get into (or out of) those regions. The current work-around is to either not do that or follow Sparrrrow's advice.

Thank you.

xander

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests