[V1.1] Lockdown Mod

General chit-chat and minor questions about just about anything

Moderator: NBJeff

stevowevo77
level0
Posts: 4
Joined: Tue Feb 12, 2013 5:23 pm
Location: United Kingdom

[V1.1] Lockdown Mod

Postby stevowevo77 » Sat Dec 28, 2013 2:48 am

Image
( Excuse the white background, Forgot it was a Jpeg. )

Secure your Prison like never before! Lockdown contains new grants, new textures and more, allowing you to decide the destiny of your Prison, not the Prisoners...
Features:
- Minor Texture Upgrades ( Eg, CCTV Monitor & Metal Detector )
- Security Related Grants
- Story Mode ( Coming Soon )

Bugs:
- None

Future Plans:
- Story Mode
- New Objects
- More Grants

Steam Workshop Link: http://goo.gl/stVOEC
Direct Download: http://goo.gl/RctVpJ

Thanks! :)
Last edited by stevowevo77 on Sat Dec 28, 2013 4:45 pm, edited 1 time in total.
Master-Guy
level2
level2
Posts: 125
Joined: Sat Jan 12, 2013 1:55 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby Master-Guy » Sat Dec 28, 2013 8:48 am

At this moment it sounds like a grants mod?
stevowevo77
level0
Posts: 4
Joined: Tue Feb 12, 2013 5:23 pm
Location: United Kingdom

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby stevowevo77 » Sat Dec 28, 2013 12:56 pm

Master-Guy wrote:At this moment it sounds like a grants mod?


At the current moment you could say that yes, Although in the future it will add a variety of features. I Just wanted to get peoples opinions before continuing on with the development! :)
User avatar
Meeeps
level3
level3
Posts: 352
Joined: Thu Oct 10, 2013 2:28 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby Meeeps » Sat Dec 28, 2013 1:44 pm

How do you download object from steam workshop without steam build? (You added download link to the wiki.)
Master-Guy
level2
level2
Posts: 125
Joined: Sat Jan 12, 2013 1:55 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby Master-Guy » Sat Dec 28, 2013 1:53 pm

It's not possible to download mods from the Steam workshop if you do not have Steam installed and Prison Architect linked to your Steam account.
For this mod there is a download link available on the DevWiki as well: http://devwiki.introversion.co.uk/pa/in ... deliveries
stevowevo77
level0
Posts: 4
Joined: Tue Feb 12, 2013 5:23 pm
Location: United Kingdom

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby stevowevo77 » Sat Dec 28, 2013 3:18 pm

If your having issues downloading via Steam Workshop, I Have also uploaded it to the Prison Exchange. Although its having abit of trouble at the moment, I'll post it here once the issue is resolved!
james1234212
level0
Posts: 1
Joined: Sat Nov 03, 2012 10:22 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby james1234212 » Sat Dec 28, 2013 3:59 pm

how do you download the mod for the standalone version of the game?
Master-Guy
level2
level2
Posts: 125
Joined: Sat Jan 12, 2013 1:55 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby Master-Guy » Sat Dec 28, 2013 4:28 pm

Master-Guy wrote:For this mod there is a download link available on the DevWiki as well: http://devwiki.introversion.co.uk/pa/in ... deliveries


You will need to download it from that page.
User avatar
Meeeps
level3
level3
Posts: 352
Joined: Thu Oct 10, 2013 2:28 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby Meeeps » Sun Dec 29, 2013 1:49 pm

Master-Guy wrote:It's not possible to download mods from the Steam workshop if you do not have Steam installed and Prison Architect linked to your Steam account.
For this mod there is a download link available on the DevWiki as well: http://devwiki.introversion.co.uk/pa/in ... deliveries


sorry, but there you link to the Steam Workshop , which is no download, but that answers the question, so it is not possible to download from steam as I thought.
stevowevo77
level0
Posts: 4
Joined: Tue Feb 12, 2013 5:23 pm
Location: United Kingdom

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby stevowevo77 » Sun Dec 29, 2013 7:44 pm

If you look above at the Original Post i have included a Direct Download link!
Hope that helps :)
MusicalExile
level0
Posts: 1
Joined: Sun Apr 13, 2014 5:33 am

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby MusicalExile » Mon Apr 28, 2014 1:06 pm

I can't seem to do some objectives. Is this a bug, or is it because the mod is incompatible with the current alpha (Alpha 19)?
FishSandwich
level1
level1
Posts: 69
Joined: Wed Apr 02, 2014 7:38 pm

Re: [V1.1] Lockdown Mod

Postby FishSandwich » Mon Apr 28, 2014 2:50 pm

MusicalExile wrote:I can't seem to do some objectives. Is this a bug, or is it because the mod is incompatible with the current alpha (Alpha 19)?


I think this one was made for Alpha 16 or 17, and doesn't look like it has been updated. :/

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests