Closing prison to new inmates.

General chit-chat and minor questions about just about anything

Moderator: NBJeff

User avatar
xMs
level3
level3
Posts: 347
Joined: Sat Jul 02, 2005 5:02 pm
Location: London

Closing prison to new inmates.

Postby xMs » Wed Apr 03, 2013 5:58 pm

Three questions really;

+ How do I close my prison to inmates from the start?
+ & how do I limit (or set a max of) the amount of inmates?
+ When starting a new prison, if continuous intake has a cross through it does that mean yes, or no? Haha!

Thanks guys!
HerrJoebob
level4
level4
Posts: 750
Joined: Sat Nov 24, 2012 8:57 pm
Location: Oregon

Re: Closing prison to new inmates.

Postby HerrJoebob » Wed Apr 03, 2013 6:36 pm

xMs wrote:Three questions really;

+ How do I close my prison to inmates from the start?
+ & how do I limit (or set a max of) the amount of inmates?
+ When starting a new prison, if continuous intake has a cross through it does that mean yes, or no? Haha!

Thanks guys!


1. Go to the 'Prisoners' tab of your report screen; by default the Medium-risk prisoners will be marked as 'Open'. Click that to change it to 'Closed'.
2. You can't, it'll send you a random number at 8am each day you're open to new prisoners.
3. The cross means it's checked, which is yes. :)
User avatar
xMs
level3
level3
Posts: 347
Joined: Sat Jul 02, 2005 5:02 pm
Location: London

Postby xMs » Wed Apr 03, 2013 6:38 pm

Thank you mate! :)

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests