[Phase2/Beta 6] Screen goes Yellow

Problems with the Mac version of Darwinia

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, andy, John

Kirreip
level1
level1
Posts: 13
Joined: Thu Oct 14, 2004 3:49 pm

[Phase2/Beta 6] Screen goes Yellow

Postby Kirreip » Fri Jan 21, 2005 11:53 pm

I don't know if this is a Mac specific bug or not.
And I couldn't get any screenshot showing it. I flashed the screen 3 or 4 times and all the images i get are all black (see related topic: http://forums.introversion.co.uk/darwin ... hp?p=13022)

I'm not sure what triggered it. I was zooming and goofing around in Generator, I think I clicked on a radar dished and then the screen went yellow. Not entirely though, it was as if a cone of yellow light originated from the lower right corner of the screen. A small part of the screen was still normal.

As I said, I couldn't get any screenshot of it.

Nothing I tried allowed me to get the screen back to normal so I quit. I did not yet try to launch the game back so I don't know if it's ok since my other problem (http://forums.introversion.co.uk/darwin ... 2708#12708) did not entirely resolve by quitting and restarting.
Andcarne
level4
level4
Posts: 675
Joined: Mon May 26, 2003 1:44 am

Postby Andcarne » Sat Jan 22, 2005 2:17 am

To take screenshots on the mac version, hit P, and when the screen freezes for a moment, hit cmd-shift-3. That way you will get a nice clean shot. Use the screenshot taken by cmd-shift-3 (Defaults to the desktop) and you can just delete the bmp one Darwinia creates.
User avatar
xander
level5
level5
Posts: 16868
Joined: Thu Oct 21, 2004 11:41 pm
Location: Highland, CA, USA
Contact:

Postby xander » Sat Jan 22, 2005 2:25 pm

You could also try taking screenies in the windowed mode.

xander

EDIT: 23 Jan 2005 -- Have you managed to get a screenie yet? That would really help those of us trying to replicate the problem.
dirtbag666
level0
Posts: 1
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:00 am
Contact:

Postby dirtbag666 » Tue Mar 22, 2005 12:04 am

I've got the same problem in the latest Linux demo!

My system:

Debian Sarge (3.1)
Kernel 2.6.8
nVidia GeForce Ti-4200
warhol
level0
Posts: 1
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:44 pm

yellow screen

Postby warhol » Mon Apr 04, 2005 11:50 pm

I had the same problem, It happened after I alligned the radar dishes on the first level. I entered my squad and they travelling back and forth between the two dish's.
I quit the game and started again, problem dissapeared.
User avatar
Lemming
level0
Posts: 8
Joined: Wed Apr 06, 2005 4:21 am

Postby Lemming » Wed Apr 06, 2005 11:37 pm

Had the problem, can't remember which level, but ctrl+c ing my squads seemed to sort it out. Seem to remember it happened when a squad used a radar dish

Return to “Mac Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest