Not a HUGE issue, but still, cannont set Boot Setting

Problems with the Windows version of Darwinia

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, andy, John

Yukon
level0
Posts: 1
Joined: Sun Jan 24, 2010 5:10 am

Not a HUGE issue, but still, cannont set Boot Setting

Postby Yukon » Sun Jan 24, 2010 5:13 am

Whadaheck is going on. I cant set my Boot Setting for Darwinia.
ServerAddress = 127.0.0.1
BypassNetwork = 1
IAmAServer = 1

TextLanguage = english
TextSpeed = 15
HelpEnabled = 1

SoundLibrary = dsound
SoundMixFreq = 22050
SoundMasterVolume = 255
SoundChannels = 32
SoundHW3D = 0
SoundSwapStereo = 0
SoundMemoryUsage = 1
SoundBufferSize = 512
SoundDSP = 1

ScreenWindowed = 0
ScreenZDepth = 24

RenderLandscapeDetail = 1
RenderWaterDetail = 1
RenderBuildingDetail = 1
RenderEntityDetail = 1
RenderCloudDetail = 1
RenderPixelShader = 1

ControlMouseButtons = 3
ControlMethod = 1
BootLoader = firsttime
UserProfile = NewUser
RenderSpecialLighting = 0
Difficulty = 1
ScreenHeight = 1024
CurrentGameMode = 1
ScreenColourDepth = 32
ScreenRefresh = 60
ScreenWidth = 1280

Im using the Steam version of Darwinia. All i want is to see the first intro, cause its epic. Its not vital but please, what the crap? :x

EDIT:
Just found out i CAN set to OTHER openings, such as the epic Matrix style opening, but not the firsttime one. Weird?
EDIT2:
I stand corrected, i set it to matrix, it did the game of life one or whatever with the tons of darwinians blinking on top of souls.
BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG

Return to “Windows Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests