Phase2-beta 4 Engineers cant get to incubator

Problems with the Windows version of Darwinia

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, andy, John

Mouse
level1
level1
Posts: 37
Joined: Thu Aug 05, 2004 12:15 pm
Location: Cambridge, UK

Phase2-beta 4 Engineers cant get to incubator

Postby Mouse » Tue Dec 21, 2004 9:46 pm

On generator, the engineers won't drop into the first incubator - they just keep hoving arround the drop off point. Sending them away doesn't help :(

Screenshot grabbed if needed
Andcarne
level4
level4
Posts: 675
Joined: Mon May 26, 2003 1:44 am

Postby Andcarne » Tue Dec 21, 2004 9:50 pm

The incubator is misaligned. If you pop into your userfile for that map and rotate the building a bit, it will work.
Mouse
level1
level1
Posts: 37
Joined: Thu Aug 05, 2004 12:15 pm
Location: Cambridge, UK

Postby Mouse » Wed Dec 22, 2004 9:33 am

That's cool - I just used another one to do the level! Thought it should be fixed for the release though ;)
User avatar
film11
level3
level3
Posts: 411
Joined: Sat Jun 19, 2004 4:51 pm

Postby film11 » Wed Dec 22, 2004 12:38 pm

http://www.forums.introversion.co.uk/da ... .php?t=964
RAR read ALL THE TOPICS before posting a bug. The amount of reposts is increasing dramatically.
rob_quill
level1
level1
Posts: 69
Joined: Fri Apr 16, 2004 7:41 pm

Postby rob_quill » Tue Jan 11, 2005 1:31 pm

Probably my fault for not keeping the bug list up-to-date. Sorry. I'm in the process of doing it now.

Rob

Return to “Windows Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest