[Crash] After Lobbing a grenade into a crowded area

Problems with the Windows version of Darwinia

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, andy, John

PiD4x
level1
level1
Posts: 34
Joined: Wed Jun 16, 2004 11:31 am
Location: Australia
Contact:

[Crash] After Lobbing a grenade into a crowded area

Postby PiD4x » Fri Nov 05, 2004 4:46 am

I had a crash after lobbing a grenade with left click while fiering lazers into a crowded area, and then the game crashed at about the time when it would blow up. I took a screnshot of the sreen just after crash to give you a better idea where it happened, and how many things i was trying to blow up at the time :p. The grenade it's self landed about half a cm above where the message box is.

http://members.lycos.co.uk/pid4x/Files/crash.JPG

I havn't tryed to re-create the crash to see if it was a one off thing.

Here is the blackbox report:

Code: Select all

=========================
DARWINIA BLACK BOX REPORT
=========================

VERSION : win32-demo-beta3
ERROR   : 'Darwinia has been forced to shutdown.
Please post your 'blackbox' file to the Darwinia forums,with a description of the error you encountered'

=========================
===== SYSTEM REPORT =====
=========================

SysInfoGenVersion: 2
CpuVendor: AuthenticAMD
CpuModel: x86 Family 15 Model 12 Stepping 0
Num Processors: 1
Country: Australia
Language: English
Num sound devices: 1
Primary sound device: Realtek AC97 Audio
Graphics Card: RADEON 9600 SERIES   
Operating System: Windows XP
Computer Name: FBI



=========================
====== USER DATA ========
=========================

USERNAME : PiD4x

EMAIL    : philip2156@dart.net.au


=========================
====== PREFERENCES ======
=========================

ServerAddress = 127.0.0.1
BypassNetwork = 1
SinglePlayer = 1
IAmAServer = 1
TextLanguage = english
TextSpeed = 15
HelpEnabled = 1
SoundLibrary = dsound
SoundDriver = -1
SoundMixFreq = 44100
SoundMasterVolume = 255
SoundChannels = 16
SoundHW3D = 0
SoundSwapStereo = 1
SoundBufferSize = 2000
ScreenWidth = 1024
ScreenHeight = 768
Windowed = 0
RenderLandscapeDetail = 1
RenderWater = 1
RenderWaterDetail = 0
RenderClouds = 1
RenderNegative = 0
RenderPixelShader = 1
RenderSmoothLines = 1
RenderHighDetailVirii = 1
RenderPosterResolution = 1
RenderPixelShaderRange = 800
RenderHighDetailDarwiniansRange = 800
RenderHighDetailViriiRange = 800
StartMap = mine
ControlMouseButtons = 3

=========================
====== STACKTRACE =======
=========================

retAddress = 00411619
retAddress = 00472893
retAddress = 00415928
retAddress = 004809D4
retAddress = 77E814C7
retAddress = 00000000


While i'm at it, the game dosn't lag at all with my system specs & config, except when i first enter the game the frame rate drops for about 2 seconds - seems to sit between 30-60fps, and usually around 50.
Darksun
level5
level5
Posts: 6461
Joined: Sat Dec 07, 2002 7:08 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Darksun » Fri Nov 05, 2004 10:05 am

Possibly another case of the battling bug?
ttm
level2
level2
Posts: 148
Joined: Tue Feb 26, 2002 5:11 pm
Location: Cardboard box on the M40
Contact:

Postby ttm » Fri Nov 05, 2004 2:47 pm

I also had a crash when throwing a granade at a crowd of the arrow enimies

Code: Select all

=========================
DARWINIA BLACK BOX REPORT
=========================

VERSION : win32-demo-beta3
ERROR   : 'Darwinia has been forced to shutdown.
Please post your 'blackbox' file to the Darwinia forums,with a description of the error you encountered'

=========================
===== SYSTEM REPORT =====
=========================

SysInfoGenVersion: 2
CpuVendor: AuthenticAMD
CpuModel: x86 Family 6 Model 3 Stepping 1
Num Processors: 1
Country: United Kingdom
Language: English
Num sound devices: 1
Primary sound device: SiS 7018 Wave
Graphics Card: RADEON 9200 SERIES 
Operating System: Windows XP
Computer Name: A-47JH5RTO31OED



=========================
====== USER DATA ========
=========================

USERNAME : ttm

EMAIL    : The_Tax_Man_Projects@yahoo.co.uk


=========================
====== PREFERENCES ======
=========================

ServerAddress = 127.0.0.1
BypassNetwork = 1
SinglePlayer = 1
IAmAServer = 1
TextLanguage = english
TextSpeed = 15
HelpEnabled = 1
SoundLibrary = dsound
SoundDriver = -1
SoundMixFreq = 44100
SoundMasterVolume = 255
SoundChannels = 16
SoundHW3D = 0
SoundSwapStereo = 1
SoundBufferSize = 2000
ScreenWidth = 1024
ScreenHeight = 768
Windowed = 0
RenderLandscapeDetail = 1
RenderWater = 1
RenderWaterDetail = 1
RenderClouds = 1
RenderNegative = 0
RenderPixelShader = 1
RenderSmoothLines = 0
RenderHighDetailVirii = 0
RenderPosterResolution = 1
RenderPixelShaderRange = 800
RenderHighDetailDarwiniansRange = 800
RenderHighDetailViriiRange = 800
StartMap = mine
ControlMouseButtons = 3

=========================
====== STACKTRACE =======
=========================

retAddress = 00411619
retAddress = 00472893
retAddress = 00415928
retAddress = 004809D4
retAddress = 7C816D4F
retAddress = 00000000
Valarauko
level1
level1
Posts: 16
Joined: Mon Jun 28, 2004 11:49 pm
Location: Florida, USA

Postby Valarauko » Fri Nov 05, 2004 7:40 pm

This definitely sounds like the battling bug. Make sure you don't start a new thread when an there is already one that fits your problem.

Return to “Windows Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests