Freeze while controlling Darwinians

Problems with the Windows version of Darwinia

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, andy, John

goweb
level3
level3
Posts: 377
Joined: Fri Aug 09, 2002 6:25 pm
Location: Guildford, Surrey, England
Contact:

Freeze while controlling Darwinians

Postby goweb » Sun Aug 29, 2004 3:06 pm

By mistake, I demoted an officer. I then re-promoted the Darwinian. There was no crash, and the game proceeded on. After clicking to move the Darwinians with the officer, however, the game froze. I couldn't exit it, and I couldn't get back to Windows in any way. Since it was a freeze, no blackbox.txt was produced. In the end I had to restart my computer, so there's no screenshot either.
User avatar
LLamaBoy
level5
level5
Posts: 1627
Joined: Sun Aug 18, 2002 12:18 pm
Location: Nicosia, Cyprus
Contact:

Postby LLamaBoy » Sun Aug 29, 2004 3:11 pm

Did you click on a radar for your darwinians to be transported? If so, that bug is covered here
goweb
level3
level3
Posts: 377
Joined: Fri Aug 09, 2002 6:25 pm
Location: Guildford, Surrey, England
Contact:

Postby goweb » Sun Aug 29, 2004 5:15 pm

Nope, random point on the ground.

Return to “Windows Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests