]how do you set up a Battle Cannon with the Armour

Anything and everything

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris

littilephill
level0
Posts: 1
Joined: Thu Feb 18, 2010 1:49 am

]how do you set up a Battle Cannon with the Armour

Postby littilephill » Thu Feb 18, 2010 1:58 am

i skiped the dialogue that explains how to do it please help
User avatar
Phelanpt
level5
level5
Posts: 1837
Joined: Thu Aug 10, 2006 4:20 am
Location: Portugal

Postby Phelanpt » Thu Feb 18, 2010 3:41 am

If you're playing Darwinia+, this was answered in this thread. I searched for battle cannon.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest