I'm on a mac, but this problem should be on windows too...

Get community help for technical problems

Moderators: bert_the_turtle, jelco

User avatar
eos
level2
level2
Posts: 217
Joined: Sun Feb 01, 2009 8:31 am
Location: This is beyond your understanding, mortal.
Contact:

I'm on a mac, but this problem should be on windows too...

Postby eos » Fri Apr 17, 2009 11:14 am

Hi. Sorry, but I have a single mouse keyboard. How do I do a squad grenade attack?
My other account is Steve Jobs!
User avatar
bert_the_turtle
level5
level5
Posts: 4797
Joined: Fri Oct 13, 2006 6:11 pm
Location: Cologne
Contact:

Postby bert_the_turtle » Fri Apr 17, 2009 11:18 am

This one's in the recently published FAQ: http://www.ambrosiasw.com/support/faqs/ ... ry-weapons
User avatar
eos
level2
level2
Posts: 217
Joined: Sun Feb 01, 2009 8:31 am
Location: This is beyond your understanding, mortal.
Contact:

Postby eos » Fri Apr 17, 2009 11:24 am

Ah, thanks. I'll try that
My other account is Steve Jobs!

Return to “Windows Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests