Page 4 of 4

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Sun Dec 08, 2013 10:48 pm
by MiriW
Have you tried the activate button?

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Tue Dec 24, 2013 7:23 pm
by Asdfghjklvv
Its sounds good, however my workers will just wander around, or refuse to get off the truck, so i cant build anything!!!! Like every other update, you once again broke the game.

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Tue Dec 24, 2013 7:36 pm
by knoest26
Asdfghjklvv wrote:Its sounds good, however my workers will just wander around, or refuse to get off the truck, so i cant build anything!!!! Like every other update, you once again broke the game.

No, you just construct things before the workers got off the truck, manually move the workers off it and everything will start moving again

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Tue Dec 24, 2013 9:29 pm
by brak97
_alphaBeta_ wrote:Multiple stations cannot be connected to each other, but you say this also doesn't work for you with single stations. I'd turn each capacitor on (they default to off if the station tripped previously) and then switch on the power station again. What does the red bar on the left side of the power station graphic do? Blink red or steady? We'll probably need a screenshot for this troubleshooting to go much further.


Holy crap! Thanks for this alphaBeta. I've been fiddling with my latest build's power system, cutting back what each station was connected to until they were just running lights in an office and still couldn't get them to work. Your post about the capacitors did the trick. I just wish there was some kind of indicator to show that they were off.

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Fri Dec 27, 2013 3:37 am
by sunnyside11
i have the bug where when i expand my prisons area the game crashes.... is there a fix???

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Mon Mar 31, 2014 10:52 am
by JASPer.Gamer.9.0
kamya wrote:Removed spam


Spam...

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Mon Mar 31, 2014 3:25 pm
by bert_the_turtle
1. We have a report button. Use it. Don't reply to spam pointing it out. That makes it no more visible. Less visible, in fact, because you bury it.
2. DON'T QUOTE the spam with the spam link intact.

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Mon Mar 31, 2014 3:55 pm
by VoiD88
bert_the_turtle wrote:1. We have a report button. Use it.

I was inquiring about that some time ago, but I still don't see a report spam button on posts in the blog forums or I would've used it many times already :P For instance on the other post the user you just scolded made in the topic about "The next Game".

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Tue Apr 01, 2014 10:01 am
by bert_the_turtle
Oh, right! It's missing here in the blog section.

Jasper is still an idiot, of course.

Re: Prison Architect Alpha 15

Posted: Sat Apr 12, 2014 8:41 am
by sandiegobk01
Hi

I really gathered lot of information from the Post your post makes me to feel cool