Page 1 of 1

My Prison Architect wont run at all

Posted: Sat Apr 13, 2013 12:36 pm
by queost
I used the steam key and when i run in both normal and safe launch i get a black screen and then a error saying it has stopped working. Anyone know the fix?

Posted: Sat Apr 13, 2013 12:49 pm
by NeatNit
specs?

also for next time please post in the Prison Architect forum :)

Posted: Sat Apr 13, 2013 12:50 pm
by queost
i thought this was the right forums :(

and
i7 3770k @4.6ghz
3gb graphics
16gb ram

AKA enough :P

Posted: Sat Apr 13, 2013 12:52 pm
by NeatNit
does the non-steam version work?

Posted: Sat Apr 13, 2013 12:53 pm
by queost
none of them do same error at the same place

Posted: Sun Apr 14, 2013 5:11 pm
by Flamekebab
queost wrote:i thought this was the right forums :(
Image

Posted: Sun Apr 14, 2013 5:12 pm
by queost
It was the fact when i press it it sill includes the old ones that threw me off

Posted: Sun Apr 14, 2013 8:05 pm
by MeatNit
There's a reason I just casually mentioned it, because these forums are confusing and a bit (A LOT) hacked up. And also it doesn't really matter. The PA forum specifically, having just one section (not including development forum) is especially misleading.

Basically though, the Introversion section is just random talk for the community, whereas the other sections are specific for each game.