Let's go.........RANDOM!

The place to hang out and talk about totally anything general.
RabidZombie
level5
level5
Posts: 2414
Joined: Fri Nov 18, 2005 10:09 pm

Postby RabidZombie » Wed Nov 30, 2011 1:24 am

Too many people registering to get the source code. D:
microchip08
level5
level5
Posts: 1186
Joined: Fri Aug 31, 2007 4:37 pm
Contact:

Postby microchip08 » Wed Nov 30, 2011 1:28 am

RabidZombie wrote:Too many people registering to get the source code. D:


Over 500 new members today.

And they all got the forum badges. Where's mine? :D
User avatar
NeatNit
level5
level5
Posts: 2929
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:41 pm
Location: Israel
Contact:

Postby NeatNit » Wed Nov 30, 2011 1:36 am

Yeah, that is weird. I didn't get my badge either. I'm not really complaining, just finding it weird.

inb4 xander says something about badges and how he doesn't see them
User avatar
jelco
level5
level5
Posts: 6018
Joined: Sat Feb 18, 2006 7:45 am
Location: Cygnus X-1
Contact:

Postby jelco » Wed Nov 30, 2011 1:38 am

Did you log out and log back in again?

Jelco
"The ships hung in the sky much the same way that bricks don't."
- Douglas Adams
mmavipc
level1
level1
Posts: 37
Joined: Mon Nov 26, 2007 6:27 am

Postby mmavipc » Wed Nov 30, 2011 4:12 am

Saw "Humble Introversion Bundle now includes source code for Darwinia, Multiwinia, DEFCON, and Uplink" on reddit.com/r/programming I was like no way, checked my bundle, and then was like :o

Edit: Humble bundlers don't get badge?
Edit: Nevermind, relogging worked, thanks jelco.
Edit: No defcon dev forum?
Edit: There's a forum for it, nvm. A lot of answering my own questions here. No Defcon dev badge?
User avatar
Shwart!!
level5
level5
Posts: 1237
Joined: Sun Nov 12, 2006 1:36 am

Postby Shwart!! » Wed Nov 30, 2011 9:44 am

Well... this is fantastic news. And a good reason to start posting again (once the fish reinflate, of course.)
User avatar
NeatNit
level5
level5
Posts: 2929
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:41 pm
Location: Israel
Contact:

Postby NeatNit » Wed Nov 30, 2011 4:22 pm

mmavipc wrote:No Defcon dev badge?
The DEFCON source was never sold so they never made a badge for it.
RabidZombie
level5
level5
Posts: 2414
Joined: Fri Nov 18, 2005 10:09 pm

Postby RabidZombie » Wed Nov 30, 2011 4:24 pm

Though a developer forum for it might be useful.
User avatar
NeatNit
level5
level5
Posts: 2929
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:41 pm
Location: Israel
Contact:

Postby NeatNit » Wed Nov 30, 2011 4:33 pm

RabidZombie wrote:Though a developer forum for it might be useful.
Haven't checked myself but
mmavipc wrote:Edit: There's a forum for it, nvm.
User avatar
uitham
level0
Posts: 6
Joined: Sun Jan 09, 2011 8:19 pm

Postby uitham » Wed Nov 30, 2011 4:57 pm

The developer forum is just listed in the DEFCON subforum
User avatar
Tom.K
level1
level1
Posts: 63
Joined: Sat Dec 26, 2009 9:15 am
Location: The Universe / Milky Way / Solar System / Earth / Europe / Croatia

Postby Tom.K » Wed Nov 30, 2011 8:53 pm

Whoops... about mysql post I made yesterday... It's completely incorrect.
This is actually what kind of error I get. And this still happens only on PC...
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
Spybot-S&D 2.0 Alpha Tester
User avatar
jelco
level5
level5
Posts: 6018
Joined: Sat Feb 18, 2006 7:45 am
Location: Cygnus X-1
Contact:

Postby jelco » Wed Nov 30, 2011 9:08 pm

To be honest that is a MySQL error. ;) Are you sure your browser cache isn't playing tricks on you? The forums are currently running smooth again and I haven't seen the errors anymore.

Jelco
"The ships hung in the sky much the same way that bricks don't."

- Douglas Adams
User avatar
Tom.K
level1
level1
Posts: 63
Joined: Sat Dec 26, 2009 9:15 am
Location: The Universe / Milky Way / Solar System / Earth / Europe / Croatia

Postby Tom.K » Wed Nov 30, 2011 9:18 pm

Maybe it's just connection timeout. I was downloading DirectX SDK March 2008 while browsing, download took... 5-6 hours.
Spybot-S&D 2.0 Alpha Tester
User avatar
jelco
level5
level5
Posts: 6018
Joined: Sat Feb 18, 2006 7:45 am
Location: Cygnus X-1
Contact:

Postby jelco » Wed Nov 30, 2011 10:19 pm

That's not really how it works - the connection failure (and the subsequent output) is generated on the server. Client-side circumstances can't really influence that. The output of the error itself might have trouble getting from the server to your PC but that's a different problem. :P

In other news: Filco keyboards are the shit.

Jelco
"The ships hung in the sky much the same way that bricks don't."

- Douglas Adams
mmavipc
level1
level1
Posts: 37
Joined: Mon Nov 26, 2007 6:27 am

Postby mmavipc » Thu Dec 01, 2011 1:25 am

RabidZombie wrote:-snip irrelevant-


RabidZombie, I am dissapoint, http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/i ... ehead_ama/

Return to “Introversion Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests