Joshua! Or, the Easter Egg thread

General discussion about Defcon

Moderator: Defcon moderators

User avatar
LordSturm
level4
level4
Posts: 562
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:13 am
Location: Australia - No Nukes :(
Contact:

Postby LordSturm » Tue Oct 03, 2006 12:11 pm

There are various refrences to UFO's and Tornado's in the language files lol. :P

Code: Select all

alien_attack                        *C destroyed by Alien Attack
alien_invasion                      ALIEN INVASION!
tornado_warning                     TORNADO WARNING


Code: Select all

unit_tornado                        tornado
unit_saucer                         alien ship


Code: Select all

message_tornadodeath                Tornado Dissipated




Code: Select all

tooltip_gameoption_enableworldevents        If enabled random events will occur during the game


Also, if your bored enough, just rename saucer.bmp with bomber.bmp or fighter.bmp.
"Surely you didn't mean to press that button just then did you?"
"No, nor will i disarm the nukes."
"Oh well, I will have my Fighters shoot them down."
"Sure you will."
"Oh NOES, ITS BEEN PATCHED!!!"
User avatar
LordSturm
level4
level4
Posts: 562
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:13 am
Location: Australia - No Nukes :(
Contact:

Postby LordSturm » Tue Oct 03, 2006 1:18 pm

Myhahhahh....
Got lucky enough. :)

Image

Click for a better look. :P
"Surely you didn't mean to press that button just then did you?"

"No, nor will i disarm the nukes."

"Oh well, I will have my Fighters shoot them down."

"Sure you will."

"Oh NOES, ITS BEEN PATCHED!!!"
User avatar
Wasgood
level5
level5
Posts: 1082
Joined: Sat Sep 02, 2006 11:44 am

Postby Wasgood » Tue Oct 03, 2006 1:26 pm

Wow have you got one yet?
User avatar
Kinping
level1
level1
Posts: 65
Joined: Fri Sep 15, 2006 6:54 pm
Location: Aachen, Germany
Contact:

Postby Kinping » Tue Oct 03, 2006 1:27 pm

So yeah - is cool, but which file is it? Where can you set the server preferences? I mean all the other server preferences would also be nice to set. So that not always the server is called "New Defcon Server" or whatever it says if you start a new game... :-/
Image
User avatar
LordSturm
level4
level4
Posts: 562
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:13 am
Location: Australia - No Nukes :(
Contact:

Postby LordSturm » Tue Oct 03, 2006 1:29 pm

Haha, no not a single Saucer or Tornado, but my game did surprisingly crash soon after defcon 1... <_<

Can any of you guys spill your "world.dat" i wanna take a look, there's secret messages in them that could help. :)
NOTE: The contents of world.dat are encrypted little messages from IV. I'll decrypt them for you...
"Surely you didn't mean to press that button just then did you?"

"No, nor will i disarm the nukes."

"Oh well, I will have my Fighters shoot them down."

"Sure you will."

"Oh NOES, ITS BEEN PATCHED!!!"
User avatar
Boomsling
level1
level1
Posts: 43
Joined: Thu Apr 10, 2003 2:57 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Boomsling » Tue Oct 03, 2006 1:38 pm

Code: Select all

redshirt2JXOQKIJQeqMo '(c9hkmp fjrr? l[ qeo FhZ]STDZYH?
:?

Ive got world event enabled and its showing up in the options list. If I start a server with it enabled will it work for all clients?
Image
User avatar
LordSturm
level4
level4
Posts: 562
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:13 am
Location: Australia - No Nukes :(
Contact:

Postby LordSturm » Tue Oct 03, 2006 1:44 pm

WEird, yours translates to...

Code: Select all

CONFIDENTIAL playable demo. DO NOT DISTRIBUTE.


Hehe, u sure u have the right game there?
( Mine does too btw. :P Funny that <_< )
"Surely you didn't mean to press that button just then did you?"

"No, nor will i disarm the nukes."

"Oh well, I will have my Fighters shoot them down."

"Sure you will."

"Oh NOES, ITS BEEN PATCHED!!!"
User avatar
Boomsling
level1
level1
Posts: 43
Joined: Thu Apr 10, 2003 2:57 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Boomsling » Tue Oct 03, 2006 1:51 pm

Wierd.

Ruby Interp?
Image
User avatar
LordSturm
level4
level4
Posts: 562
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:13 am
Location: Australia - No Nukes :(
Contact:

Postby LordSturm » Tue Oct 03, 2006 1:52 pm

Naw, i found a Windows alternative.
"Surely you didn't mean to press that button just then did you?"

"No, nor will i disarm the nukes."

"Oh well, I will have my Fighters shoot them down."

"Sure you will."

"Oh NOES, ITS BEEN PATCHED!!!"
User avatar
Boomsling
level1
level1
Posts: 43
Joined: Thu Apr 10, 2003 2:57 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Boomsling » Tue Oct 03, 2006 1:55 pm

Boomsling wrote:
Ive got world event enabled and its showing up in the options list. If I start a server with it enabled will it work for all clients?


Any ideas about this ^
Image
User avatar
LordSturm
level4
level4
Posts: 562
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:13 am
Location: Australia - No Nukes :(
Contact:

Postby LordSturm » Tue Oct 03, 2006 1:58 pm

Essentially if you enable it, and it ACTUALLY does something, it will work on all clients.
But that comes down to the "Actually does something." Scenario.

Get in a game with someone, and set it to speed level 4, and see if u ever sight a tornado or a ufo, if you do, chuck a PAUSE/RT immediatly and take a screenie . :)

I've been trying to sight one with the AI, but the game finishes to fast whether i win or not... :(
"Surely you didn't mean to press that button just then did you?"

"No, nor will i disarm the nukes."

"Oh well, I will have my Fighters shoot them down."

"Sure you will."

"Oh NOES, ITS BEEN PATCHED!!!"
User avatar
Boomsling
level1
level1
Posts: 43
Joined: Thu Apr 10, 2003 2:57 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Boomsling » Tue Oct 03, 2006 2:01 pm

mkay, I'll just leave it enabled and not tell anyone when they join my server.
If weird ensues I'll probably wind up who ever is playing and then come clean after they have been convinced 'its all in their head'
:twisted:
Image
Ahtykk
level3
level3
Posts: 363
Joined: Fri Jul 21, 2006 10:49 am
Location: 127.0.0.1
Contact:

Postby Ahtykk » Tue Oct 03, 2006 2:06 pm

er...how do you enable it?
User avatar
shinygerbil
level5
level5
Posts: 4667
Joined: Wed Dec 22, 2004 10:14 pm
Location: Out, finding my own food. Also, doing the shinyBonsai Manoeuvre(tm)
Contact:

Postby shinygerbil » Tue Oct 03, 2006 2:18 pm

Boomsling wrote:
Boomsling wrote:
Ive got world event enabled and its showing up in the options list. If I start a server with it enabled will it work for all clients?


Any ideas about this ^


No, you'll get a synchronisation error.

It doesn't work anyway. (defcon crashes when an alien appears)
Here is my signature. Make of it what you will.
Image
Freyar
level2
level2
Posts: 152
Joined: Sat Sep 30, 2006 1:16 am

Postby Freyar » Tue Oct 03, 2006 2:25 pm

As far as I've seen so far, there are tornado images, but not any UFO images.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest