Search found 14 matches

by muaddib.5g
Sun Oct 25, 2009 4:49 pm
Forum: Mod Projects
Topic: Tool: DEFCON ModSuite [BETA]
Replies: 96
Views: 79639

someone reupload plz becouse link is bad.
by muaddib.5g
Sun Oct 25, 2009 4:21 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

BUMP !

It's so funny that nothing was done to solve this :lol:
by muaddib.5g
Sat Jan 31, 2009 3:29 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

So nothing can be done in this case? It's very bad that you haven't got any conclusion :/
by muaddib.5g
Sun Jan 25, 2009 9:40 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

I agree with you. But at this moment i dont even pass the step called fix the game... ;)
Mayber Mr NeoThermic will infer something from my glGetStringDump.
by muaddib.5g
Sun Jan 25, 2009 5:21 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

upgrade what?
by muaddib.5g
Sat Jan 24, 2009 9:47 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

Blackbeard wrote:have you installed the chipset drivers for your mainboard?



Yes :) At Firstly becouse of my SATA HD ;]
by muaddib.5g
Thu Jan 22, 2009 9:36 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

after i downloaded "glut32.dll" it gives me this file: Address of glBindBufferARB is 696320A0 Found GL_ARB_vertex_buffer_object support for this card Supported Extensions: GL_ARB_color_buffer_float GL_ARB_depth_texture GL_ARB_draw_buffers GL_ARB_fragment_program GL_ARB_fragment_program_sha...
by muaddib.5g
Thu Jan 22, 2009 6:26 pm
Forum: Linux Troubleshooting
Topic: Linux Ubuntu + Mods
Replies: 1
Views: 6252

Linux Ubuntu + Mods

Where i should put "Mods" folder to make it work?

I've downloaded game from official site (http://download.introversion.co.uk/defc ... .42.tar.gz)

I tried put in Defcon/<here> and Defcon/Lib/<here>

but ain't work.
by muaddib.5g
Thu Jan 22, 2009 6:23 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: Defcon runs really slow - (Solution found !)
Replies: 16
Views: 11832

ain't work.
by muaddib.5g
Thu Jan 22, 2009 4:52 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

thx you for this answer. Now all i can do is waiting for some smart guy from introversion who can help me...
by muaddib.5g
Thu Jan 22, 2009 12:36 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

The way that profile looks is indeed odd. No matter what I do, I can't get the object update take more than 1/2 of the total world update time. Sounds like a solid performance BUG you have there. For sure there is a solid performance bug but im not the one who should have some knowledge about this....
by muaddib.5g
Thu Jan 22, 2009 2:05 am
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

I've just installed Ubuntu 8.10 and everything looks ok on 1.42 ver. Almost all of my CPU power goes to render, but why in Windows Xp OS the game runs like a piece of shit :/ ?
by muaddib.5g
Mon Jan 19, 2009 4:10 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

it's quite hard work to check every driver becouse there is many of them :O and after each other huge process to totally clean it from system... imo impossible :/ I've noticed that "power" on my computer is going to Client Mail Loop instead of Render. I ask few of my friends and on their c...
by muaddib.5g
Sun Jan 18, 2009 11:00 pm
Forum: Windows Troubleshooting
Topic: FPS...again and again :(
Replies: 18
Views: 6906

FPS...again and again :(

Hello. I'll just get to the point. # Defcon type: Standalone # Operating System: XP # Processor: AMD Athlon XP 2800+ BArton # Memory: 1GB # DirectX version: 9.0c ========================= = BLACK BOX REPORT = ========================= Defcon 1.43 built Jul 3 2007 Date 14:57, 17/1/2009 ERROR : 'Node ...

Go to advanced search