Search found 20 matches

by Cotcan
Wed Mar 04, 2009 12:06 am
Forum: Windows Issues
Topic: Darwinia Carshing
Replies: 3
Views: 4486

Thanks now it works.
by Cotcan
Tue Mar 03, 2009 4:55 am
Forum: Windows Issues
Topic: Darwinia Carshing
Replies: 3
Views: 4486

k here is my stuff: ServerAddress = 127.0.0.1 BypassNetwork = 1 IAmAServer = 1 TextLanguage = english TextSpeed = 15 HelpEnabled = 1 SoundLibrary = dsound SoundMixFreq = 22050 SoundMasterVolume = 255 SoundChannels = 32 SoundHW3D = 0 SoundSwapStereo = 0 SoundMemoryUsage = 1 SoundBufferSize = 512 Soun...
by Cotcan
Tue Mar 03, 2009 3:08 am
Forum: General
Topic: Darwinia Carshing
Replies: 1
Views: 3263

Nevermind, I've moved it over to windows problems here.
by Cotcan
Tue Mar 03, 2009 3:07 am
Forum: Windows Issues
Topic: Darwinia Carshing
Replies: 3
Views: 4486

Darwinia Carshing

I put darwinia on my computer, but every time I click on a location. It crashes. Could someone help me out.
by Cotcan
Tue Mar 03, 2009 2:43 am
Forum: General
Topic: Darwinia Carshing
Replies: 1
Views: 3263

Darwinia Carshing

I put darwinia on my computer, but every time I click on a location. It crashes. Could someone help me out.
by Cotcan
Sat Sep 06, 2008 2:55 am
Forum: Mod Projects
Topic: .max editor for intel mac?
Replies: 2
Views: 2505

by Cotcan
Sat Sep 06, 2008 2:52 am
Forum: Mod Projects
Topic: mod help
Replies: 1
Views: 1963

I see that you are one. Try to explain your problem better. Details. Are you trying to import a mod? Are you trying to learn stuff from it?
by Cotcan
Sat Sep 06, 2008 2:49 am
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting
Replies: 2
Views: 2250

ah...I had this problem too. Just read this one.
http://forums.introversion.co.uk/darwinia/viewtopic.php?t=4156&start=0
by Cotcan
Fri Jun 27, 2008 12:14 am
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

My Mod works just fine now. No problems. The scripts work fine. Thanks for the help.
by Cotcan
Thu Jun 26, 2008 9:08 pm
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

Sure here are the codes:

Code: Select all

ScriptTrigger       140     3913.69 4135.61 1       1.00    0.00    0       -1     100.00 cityoflifeintro always

Code: Select all

   Event BuildingOffline :cityoflife,0 BuildingOffline :cityoflife,110
   Action RunScript  cityoflifeintro.txt
   End
by Cotcan
Thu Jun 26, 2008 7:11 pm
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

When I use the game.txt, the cameras work perfect. The script goes to the cameras. But when using the script trigger, it only does the talking, but not the camera movements. Which makes no since at all. When it should work for both. Edit: Tried the dummy level, same problem. But this time no game.txt.
by Cotcan
Thu Jun 26, 2008 4:14 am
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

Only one script. They both have cameras. I thought it might be it not being global, but same thing. Edit: I think the ScriptTrigger is only for saying stuff. Because I added a EnterLocation cammand, but it didn't crash. So now it auto-starts you straight into the 1st level. Its oh k for with that. B...
by Cotcan
Thu Jun 26, 2008 2:39 am
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

Yes thankful the script is called, and it says the stuff. But doesn't move you anywhere. I have the cameras. But they aren't going to the cameras. CameraMounts_StartDefinition # Name Pos Front Up # ========================================================================= intro1 4186.81 907.85 4428.2...
by Cotcan
Thu Jun 26, 2008 12:10 am
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

Thanks it worked too. Can you do one that fires off when your objectives are complete, if yes then tell me how. Edit: The cameras don't work in the intro. CamMove intro1 1 Say cityoflifeintro_1 WaitSay Say cityoflifeintro_2 WaitSay CamMove intro2 3 Say cityoflifeintro_3 WaitSay CamMove intro3 2 Say ...
by Cotcan
Wed Jun 25, 2008 11:09 pm
Forum: Mod Projects
Topic: Scripting Problems
Replies: 27
Views: 8061

Same problem without the space too. I tried the dummy level, and the same thing happened, and I put the strings_default.txt in the Mod Directory. I tested it in the Mod and it work fine in the dummy level. It works in the Mod. I never could find where you were suppose to up it. The guides don't say....

Go to advanced search